Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szinte csak feketet hordok,...

Szinte csak feketet hordok, hogy oldjam meg nyaron megis ezt?

Figyelt kérdés

Nem gyaszolok, nem vagyok emos se semmi, csak egyszeruen az osszes ruham fekete, szoknyaim feketek, bluzok, felsok feketek, cipok szinten. Van par feher, bordo, bezs dolgom, de ezeken kivul nem tudok magamon mas szint elkepzelni.

Fekete ruha, bezs magassarku, nalam mindig ez volt a nyero parositas. Igy telen nincs baj, de nyaron a tikkaszto melegben hogy hordjak feketet?

24L

2017. febr. 3. 11:32
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Esetleg hordj fekete-fehér csíkosat vagy egyéb mintásat, lehet hogy ha van benne fekete, jobban érzed benne magad, de csak nincs benne olyan meleged. Vagy fekete nadrágot mondjuk párosíts valami más színű felsővel.
2017. febr. 3. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Talan oltozz az evszaknak megfeleloen!

Nem halsz bele mas szin viselesebe ne aggodj...

2017. febr. 3. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is a legtöbb ruhám fekete.Ami van szín az is vagy halvány rózsaszín,sötétkék,sötétzöld,szürke.Nyáron se érdekel nagyon,hogy mások mit gondolhatnak igaziból.No meg,nekem így is úgy is melegem van.Szóval... :)
2017. febr. 3. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
és eddigi nyarakon hogy oldottad meg? vagy csak most lettél ilyen nagy fekete mániás, hogy trendi? amúgy simán hordok nyáron is feketét, az anyaga és fazonja többet számít, mint a színe. pl. egy fehér, tapadós, műszálas felső sokkal melegebb, mint egy lenge, vékony anyagú fekete.
2017. febr. 3. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

"de nyaron a tikkaszto melegben hogy hordjak feketet? "

Ugyanúgy ahogy ősszel meg télen: belebújsz és viseled. Hogy nyárod hogy rohad rád a fekete cucc, az senkit sem érdekel.

2017. febr. 3. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon szerintem túl meleg van ehhez, vagy annyi bőrt kéne mutatnod mintha nyaralnál (vagy strichelnél).
2017. febr. 3. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Válassz megfelelő anyagú ruhákat. A műszálas vackokban eleve meglehet rohadni, hát még ha fekete.
2017. febr. 3. 15:46
 8/10 Metionin ***** válasza:
Nekem is fekete szinte az összes ruhám, nyáron is értelemszerűen feketében vagyok. Fontos a ruha anyaga, én alapból nem vagyok oda a műszálért, nyáron meg főleg nem venném fel, csak vékony, szinte átlátszó (ha fényhez tartod, átlátsz az anyagon) pólókat, atlétákat veszek fel (feneket takaró) rövidgatyával és fekete szandállal, valamint egyszerű és könnyű, nagyjából combközépig érő egyberuhákat. 30 fokban szerintem már tök mindegy, hogy milyen színű az anyag, úgyis meleged lesz, a lényeg hogy pamut legyen, lenge és ne legyen túl zárt (persze a jó ízlés határain belül).
2017. febr. 3. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nyáron fehérben is ugyanúgy melegem van, nem számít a szín... Egyébként én is főleg feketét hordok, télen-nyáron.

Ahogy már írták, sokat számít a ruha anyaga.

2017. febr. 3. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag fekete ruháim vannak. Igazából teljesen mindegy mit veszek fel nyáron a 40 fokban, mindenképp melegem van.
2017. febr. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!