Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát ajánlotok 100...

Milyen karórát ajánlotok 100 ezer alatt?

Figyelt kérdés
Általában farmert és inget hordók. Az óra legyen elegáns féle. Lehet fém vagy bór szíjas is.

2017. jan. 29. 18:46
 1/6 A kérdező kommentje:
16/F
2017. jan. 29. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tissot, Armani
2017. jan. 30. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Hat ha ennyi az összes feltétek,hogy 100e alatt meg elegans,akkor vegyel olyat ami 100e alatt van meg szerinted elegans.....
2017. jan. 31. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Skagen, Tissot (bár nekik a legtöbb 100k feletti), és nekem a Daniel Wellingtonok is tetszenek, annak ellenére, hogy manapság már kb. tucatnak számít.
2017. jan. 31. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!A Daniel Wellington órák a korosztályunknak valóak,kifinomultak,de még is nagyon jól néznek ki.(Én is 16 vagyok,igaz lány.)Nekem is olyan órám van igazán szép,igényes darabok.Több színű (arany,ezüst)variáció van,természetesen nem tömören,legalábbis szerintem,hanem csak bevonattal.A szíjakból is sok féle van a piacon.Ezek olyan 35.000-100.000 között mozognak,ugyebár függ ez a mérettől,az anyagtól,a díszítéstől és a szíjtól (bőr,textil,fémek stb.)Remélem segítettem!

16/L

2017. jan. 31. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 100 K korul az alabbi orakat javaslom nezd meg: Adriatica, Bergstern, Candino. Egy kis szerencsevel az alabbiak is elerhetoek persze az osszeg miatt a kozep kategoriaban mar csak a szerenyebb kivetelu orak elerhetoek: Claude Bernard, COVER, Davosa, Grovana,Rodania. Ezek egytol egyig svajci orak.Nem hasonlithatoak ossze semmilyen divat oraval.
2017. febr. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!