Mit tehetek ha Jófogason meghirdetett csizmát vettem, de a csomagban nem azt kaptam?
Figyelt kérdés
Ti is jártatok így?2017. jan. 27. 08:14
1/9 anonim válasza:
Hívd fel az eladót talán. Lehet több cipőt is árult, és felcserélte a csomagokat. Nem biztos hogy szándékosan csinálta. Egyszerűbb lenne ezt vele tisztázni, hogy visszaveszi e, vagy visszautalja az árát.
2/9 A kérdező kommentje:
Màr megtörtént nincs reakció!
2017. jan. 27. 09:01
3/9 anonim válasza:
Írtál neki és nem válaszolt vagy hívtad és nem vette fel?
Mennyiért vetted? Árban sok különbség lehet a 2 csizma között?
Semmiképpen ne hagyd annyiban, zaklasd amíg nem reagál.
4/9 A kérdező kommentje:
11ezer volt a csizma!Egyikre se reagal
2017. jan. 27. 09:47
5/9 anonim válasza:
Jelezd neki hogy a rendőrségen felfogod jelenteni. Ha a erre sincs reakció, szépen beballagsz és tényleg feljelented. Lehet másokat is csapott már be.
6/9 anonim válasza:
Az előbb vàlaszolt,azt írta ez a csizma volt meghirdetve,miért nem kertem szárhosszt,combcsizmanak volt meghirdetve,de térdig êr!El akarom adni
7/9 anonim válasza:
Én így jártam tegnap a jófogáson
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,làtom màs is pórul járt!
Amúgy szép csizma, de nem ez volt meghirdetve!
2017. jan. 27. 11:20
9/9 anonim válasza:
átvert egy csaló. ezért nem megbízható a jófogás. gardobcserét ajánlom helyette, ott vannak értékelések a felhasználókról meg feketelista úgyhogy nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy ott átverjenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!