Mit tegyek ha kihípóztam az új, fehér, szövet converse cipőmet és besárgult?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:46
1/7 anonim válasza:
Fehérítő, véletlenül se hypo, az sárgít :( Pl Vanish, Clorox, csak nem tudom a talprész mennyire szereti ezeket az anyagokat...
2/7 anonim válasza:
clorox nemjó.. mert én a fehér nadrágomat akartam vele fehéríteni, és attól is oan sárga lett...
hypóval mostam ki énis a tornacipőmet, de nekem szép fehér lett. mármint nem sima hypóba, hanem a vízbe tettem azt is:)
3/7 anonim válasza:
Fogadd a gratulációkat, mert szerintem semmit sem tudsz vele tenni és a garancia sem cseréli ki :S
4/7 anonim válasza:
Leginkább dobd ki, és hordj normális cipőt. :) Ha meg lány vagy, akkor ez triplán igaz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek...amugy fiú vagyok..most vettem előszőr fehér cipőt:) hát így jártam...majd kipróbálom azokat amiket ajánlottatok.
2010. máj. 7. 13:09
6/7 A kérdező kommentje:
amúgy én ugy csináltam h egy vödörbe beáztattam forróvízbe és átkeféltem hipós kefével aztán kiöblítettem
2010. máj. 7. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!