Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A h&m-nél hogy van a farmer...

A h&m-nél hogy van a farmer számozás? Nem értem valaki help!

Figyelt kérdés
Alap járaton sovány vagyok, úgy ahogy. 25-26-os méretek jönnek rám, eddig piacon vásároltam ruhákat. Meg van egy rövid nadrágom a h&m-ből ami 36-os. Amit úgy tudok 26-osnak felel meg. A kérdésem a következő lenne van ez a 26/30 és ez nekem nem logikus mért így írják ki, meg így nem nagyon tudok dönteni hanyasra is lenne szükségem. Online shop pls. Csak rendelni tudok, nincs sok eselyem eljutni plazakba.

2017. jan. 23. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
26 a szélességre vonatkozó méret, 30 a hosszra. De mindig van mérettáblázata az adott oldalnak.
2017. jan. 23. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt mar lattam, de nekem igy is nehez megfejteni hogy hanyas is kene. Tudom full butanak tunok de nem igy szoktam ruhat vasarolni.
2017. jan. 23. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos,akkor vagy 25 vagy 26-osat kellene rendelned.Sajnos mi sem tudjuk felpróbálni helyetted. :)

Max.ha nem jön be akkor visszacserélteted.

2017. jan. 23. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Először is,inchben vannak megadva a méretek,nem centiben.1 inch az 2,54 cm,tehát a 26 inches nadrág 66 cmre utal.A 26/30-as nadrágnál(ahogy előttem is jól leírták)az első szám a derékméretet jelöli,a második a nadrág hosszát.Innentől nincs más dolgod,mint lemérni a derekadat(köldök körül,de a H&M oldalán pontosabb tájékoztatást kapsz a Mérettáblázat címke alatt),illetve a lábad hosszát(kb. a csípőcsonttól).Ha neked 64 cm a derekad,akkor is inkább a 26-os nadrágot rendeld,mert az tuti jó lesz,néhány cm eltérés nyilván lehet.Ha a te lábad 78 cm,akkor pl.a 30-as nadrághosszúság pont jó lesz.Én egyébként 34-es ruhaméretet hordok(XS),minden bolti számozás szerint,illetve 26/30-as nadrágokat(H&M-ből is).Remélem segítettem,de itt a H&M Mérettáblázatok része,szerintem elég jól leírják: [link]
2017. jan. 23. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!