Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dr. Martens 1460 vagy 1490?

Dr. Martens 1460 vagy 1490?

Figyelt kérdés
Dr Martens 1460 vagy 1490 Cherry Red Smooth Material Updates tetszik nektek jobban? Nem tudok dönteni, s érdekelne a véleményetek :) 17/l

#bakancs #Dr.maretns
2017. jan. 22. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja és ezek nem is acélbetétesek, ha arra gondolsz.
2017. jan. 23. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha acélbetétes is, pl a Steel márkájú cipőknél külön kiemelik hogy "viselete a munkavédelmi cipő használatát nem helyettesíti" magyarul gondolom nem olyan minőségű acél van benne mint egy igazi munkavédelminél, nekem jól jött a gripfast bakancsom mikor a munkám során több kilós üvegeket hordtam mert rá tudtam támasztani a cipő orrára (nehezek és a földre tenni veszélyesebb) de ha igazi munkavédelmi elvárás lett volna természetesen nem ezt vettem volna fel, na meg napi 8 óra állás mellett is jól jött mert sokkal kényelmesebb mint a legtöbb cipőm, van benne hely a lábnak mozogni.
2017. jan. 23. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
13: mert az emberek nem kólásüvegek, hogy mindnek egyformának kellene lennie.
2017. jan. 23. 14:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez könnyű kérdés: mert tetszik. És igen, nő létemre. Tudom, nem ez a legnőiesebb, de mindig bakancsban érzem magam a legjobban.
2017. jan. 23. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Én támogatom hogy te azt hordd, ha abban érzed jól magad. A homáros rész meg hát ugye kérdés hogy gatyán kívül mi van még rajta. Mondjuk ha rózsaszín felső és kutyafilterrel csücsörít az ezredik insta képén akkor nem csodálom. Ha viszont nem így van, akkor csak puszta rosszindulatúság/irigység...
2017. jan. 23. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:
16: szerintem ez semennyire sem kapcsolódik a kérdéshez; de azt azért hozzá kell tennem, hogy azért ezen kívül ezer más szempont is van. Pl egy bakancs esetében nem szempont hogy lány, egy skinny farmer esetében nem szempont hogy fiú. Szempont viszont az illető testalkata (sok pasin igenis idiótán áll a skinny farmer), meg szempont az összhatás. Utána meg már ízlés dolga, nyilván van akinek nem tetszik a grunge/tumbli stílus, másnak meg a páwa stílus... de ennek semmi köze a nemekhez.
2017. jan. 23. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
A skinny farmert hordó fiúk nem törődnek azzal ki buzázza le őket, a bakancsot hordó lányokat meg szintén nem érdekli ki károg gyakorin hetek óta hogy valaki szerint nem nők.
2017. jan. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!