Ciki a fecske alsó?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 15:45
1/9 anonim válasza:
Csak fecskét hordok. Alsónadrágnak és fürdőruhának is. A boxert nem szeretem.
2/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki, és amúgy is, ki előtt? Olyan sokan csak nem látják :D
3/9 A kérdező kommentje:
azert látjak..
szulok
suli oltozo
2017. jan. 19. 18:33
4/9 anonim válasza:
Az oregapam stilusu boxer inkabb az!
5/9 anonim válasza:
Dehogy ciki. Olyan alap, minthogy a kocsi kerekeken gurul. Persze, ahogy minden másból, fecskéből is lehet jobban és hülyébben kinézőt találni. És még valamit: Van az a fogalom, hogy boxer. Nem is igazán tudom, hogy mit értenek alatta, mert valamikor akkora volt, mint egy rövidnadrág, azóta folyamatosan szűkül, kisebbedik. Még két év, aztán abból is fecske lesz úgyis... Úgyhogy nincs min aggódnod.
6/9 anonim válasza:
5!
Nagyon frappansan fogalmaztal!
Ez igy igaz!
Valoban regen rovidnadrag volt aztan rajottek a marhak hogy rovidre hosszunadragot biztos kenyelmes huzni innen jott az otlet hogy szukitsek es a vegen mar csak rajonnek , hogy a fecske a kenyelmes!
A vicces strand gatyakrol mar nem is beszelve mikor kijon a paraszt a vizbol es nem tud lepni attol a boszaru szhartol ami a terde ala er...
7/9 A kérdező kommentje:
boxer alsó a jó gatya..
és nem lesz a boxerbol fecske soha sem mert mostani fiuk boxert szeretik
2017. jan. 20. 14:05
8/9 anonim válasza:
Csak a neve az de a kinezete mar fecske...
9/9 anonim válasza:
Nem ciki, mindenki olyan hordjon, ami neki szimpatikus, kényelmes és praktikus. :)
Én pl férfi tangát hordok. :) Nekem ez jön be, főleg nyáron, amikor kánikula van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!