Csajok Ti a csúszós útakon ki mertek menni magassarkú csizmában?
Szerintem télre nem való a magassarkú.
Ha ki akarja valaki törni a bokáját, tegye, de én nem viselek télen magassarkú csizmát.
Á, kizárt! Az életem többet ér.
Ilyenkor egy lapos talpú csizma is tökéletes tud lenni.
Én is így járok, melóhelyen meg leveszem a bélelt csizmát és "benti" cipőre váltok (mint az oviban :D).
Magassarkú nagyon veszélyes. Épp egy ismerősöm került be most a kórházba, mert ő meg valami egyensúlyozós (vmi. súlycsökkentős cucc) cipőt vette és abban esett egy bazi nagyot- törés lett belőle.
Ha valaki ezt bevállalja ámen, de szerintem tök hülyeség, pláne tűsarkúban, alig van tapadási felülete.
De amúgy a magassarkú körömcipőkön/ bokacsizmásokon (8-9-10 cm sarok) is tudok néha derülni, éppen szombaton tipegtek ilyen kiscsajok a metró aluljáróban, egymásba kapaszkodva, biztos mentek valami buliba- de menni nem tudtak benne és még a peronon is csúsztak (és akkor már bőven jeges volt kint a járda).
Szerintem ettől vonzóbb vagy szebb amúgy sem lesz senki, ellenben közönségesnek hat.
-és nem megkeseredettségből írom, de tényleg így van.
Nem nagyon értem ezeket a gúnyos hozzászólásokat. Én a spéci csúszásmentes talpú, lapos cipőmben is csigatempóban tipegve, alig-alig haladok a jeges úton, ami ugyan úgy vicces látvány. Ha van velem valaki, bizony belekapaszkodom. Amúgy mindenki más is így közlekedik. (Ti is!! :D)
Hogyha péntek este megyek valahová és magassarkú csizmát óhajtok felvenni, ez a jég dolog nem fogja elvenni a kedvem. Persze egy átlagos hétköznapon elég határozottan nyúlok a laposak felé.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!