Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmanban kecserélik a...

Deichmanban kecserélik a cipőt ha egyszer se hordtam?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy tegnap vettem egy cipőt, a boltban még jónak tűnt mert gondoltam egy vastag zoknival oké lesz de úgyis elég nagy lábamra, pedig minden cipőből ezt a méretet veszem:/ szóval ha ezt vissza viszem kicserélik nekem egy két számmal kisebbre?

2017. jan. 15. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszed a blokkot kicserélik
2017. jan. 15. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az első mondja.
2017. jan. 15. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos! Tapasztalat, már többször kicseréltek nekem cipõt mostanában, sõt pénzt is gond nélkül visszaadnak.
2017. jan. 15. 21:11
 4/4 anonim válasza:
28%

Ne vegyél abba a csöves deichmannba cipőt,szar minőséget adnak,még a nike és adidas cipőik is silány minőségűek.

Sportfactory az jó csak drága,de akkor pl ott a sportdirect,ott jó cipőket árulnak,nem húzós áron.

Nekem a deichmanos cipőim alig bírták,a legutolsó amit ott vettem egy 8500 ft os cipő volt,kereken 3 hét után kiszakadt,csak utcára használtam,bevittem blokkal együtt hogy cseréljék,egy bunkó paraszt szőke nő lenézően beszélt,aztmondta csak javitásra küldik.

Kb ennyi itt elszakadt a cérna,és megmondtam neki ha nem dugtak meg rendesen azt ne a vevőn töltsd le,aztán mondtam hogy a cipőt meg húzzátok a fejetekre.

Ne vegyetek a deichmannba cipőt!

2017. jan. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!