Mi az idei divat?
"Tavaszi trendek "
1. kislány, még BŐ 2 HÓNAPIG tél van!
2. miért akarsz divatmajom lenni? legyen már saját egyéni stílusod!
3. ne a divat szerint öltözködj
Még mindig marad az általam kamu grunge-nak nevezett jelenség. Szal zenekaros polók bő kockás ingek szakadt farmerok és kiegészitőnek choker nyaklánc.
De ezt inkább ne erőltesd hacsak nem hallgatsz grungeot mert nem kell még egy pózerral több
Amúgy szerintem figyelgesd a Kardashian-Jenner lányok instáját, mivel manapság ők diktálják a divatot. (Sajnos)
Egyre inkább a neutrális szinek jönnek divatba a monokróm öltözködéssel eggyüt.
Szerintem szerez be semleges szinű dolgokat és azt variáld egy szetten belül.
Az adidas superstar meg még mindig divat lesz meg a nike huarache meg a nike air Jordan cuccok.
A bársony is divat marad
A felvarrós dolgok is nagyon divatosak lesznek és igy alapjáraton minden ami a 90' es éveket idézi.
Meg a metálos/rocker stílusjegyek is visszaköszönnek egy kis "kamu gothal"ötvözve
De ezt mondom csak akkor ha hallgatod az adott műfajt. Mert a metál a rock és a goth nem csak egy divathóbort. A bandapolók nem divatpolók.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!