Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes ruhát venni?

Hol érdemes ruhát venni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Az lenne a kérdésem, (első sorban lányoktól), hogy milyen stílust szeretnek? (öltözködésben), mivel nem tudom eldönteni, hogy hol vegyek ruhát, milyen stílus a közkedvelt.

Srácok, ti hol szoktatok ruhát venni? :D

(elnézést a "rossz" fogalmazásért) :D

2017. jan. 9. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Halgass a szívedre, én magamnak veszem, azok a lányok akik szerintem jók azoknak tetszik, akik köcsögök azok ígyis köcsögök szóval tökéletes:D
2017. jan. 9. 19:44
 2/9 anonim válasza:
74%
Boltban
2017. jan. 9. 19:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig én a "mai divatot" követtem, szóval ezért kérdezem, hogy ti hol vásároltok, milyen stílust "helyeztek előre"?
2017. jan. 9. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Minden lánynak más stílusa van. Van olyan lany, aki farmert hord szoknya helyett, vagy éppen fordítva. Ugye érted a célzást?

Figyeld meg nagyon pár napig a barátnőd ruháit es aztán tudni fogod, hogy mit szeret es mit nem.

Sok sikert!!! 😃😃😃

2017. jan. 9. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
4. írd oda ha a csaj szoknyát v cicanadrágot hord, az fiún elég b*zis lehet, de a skótszoknya még beleférhet
2017. jan. 9. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Farmert hord a barátnőm ;)
2017. jan. 9. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt hordd ami neked tetszik, ami a te testalkatodnak és stílusodnak megfelel.
2017. jan. 9. 20:05
 8/9 A kérdező kommentje:
És melyik üzletben? Ber*shka, H&M, GarageStore, Vans, Converse stb?
2017. jan. 9. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Akár turi is lehet, ami fontos:

- legyen tiszta, nem túlságosan kopott

- nagyjából legyen egységes az összkép (bőgatyához ne félcipőt vegyél fel, inghez pedig ne valami bumszli, neonszínű deszkás cipőt, stb)

- ha esetleg a színek is harmonizálnak, az már csak hab a tortán, ehhez érzék kell

- ne feszengj, jól érezd magad benne

- passzoljon a személyiségedhez

Ennyi. Ha ez F&F ruhákból jön össze, akkor abból. Attól, hogy valamit a H&M-ből veszel, még állhat szarul.

2017. jan. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!