Budapesten hol tudok venni nagyon menő férfi télikabátot? (23F)
Walter, Roland, Kristóf szalonok.
De ha igazán menőt akarsz, akkor varrass egyet magadnak! Annál semmi sem néz ki jobban, mint egy rád szabott, tökéletesen álló szövetkabát :)
Ó, láttam én már itt megyeszékhelyen is boltban 70 meg 100ezer frintos konfekciót is, sajnos nagyon drága egy jó szövetkabát. Jómagam is csak a kirakaton keresztül nézegethetem egyelőre ezeket :(
Viszont ki lehet fogni, Pesten Kristóf szalonban 60-80ezer forintos kabátokat lehetett Karácsony előtt 40-50-ért venni. Igaz nem túl vastagok, de ha rétegesen aláöltözik az ember, akkor elfogadható.
Nekem a szövetkabát számít menőnek, másmilyen, nagyon meleg kabátban Michelin babának érzem magam. Nem szeretem.
Ha a meleg jobban számít, akkor irány a Decathlon, túrás/vadász/sízős szekcióban nézelődj.
Azért ezek a mostani hidegek ritkák, aláöltözéssel simán ki lehet bírni, egyébkét meg elég a szövetkabát is. Gondolom nem órákat kell álldogálnod a hidegben. Most a pólóra ráveszek egy hosszúujjú pólót is, arra a pulcsit, és ha 10 percnél többet kell gyalogolnom, akkor majdnem melegem van. Egyébként meg csak ing/póló plusz pulcsi van rajtam, nem szoktam fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!