Sz_tomi kérdése:
Milyen ez az ing? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen alkalmibb inget, tudom nem gy hétköznapi darab. Mik a tapasztalatok? Nem túl nőies ez a fényes anyag? Néha látom ismertebb férfiak szoktak hordani ilyen szatén vagy selyem anyagú inget. Magyarországon lehet ilyet személyesen is venni, vagy marad a rendelés esetleg méretre készítés?
2017. jan. 9. 11:08
1/4 anonim válasza:
Ez valami förtelmesen ronda, nehogy vegyél ilyet!
Vegyél egy szép egyszerű klasszikus inget.
2/4 anonim válasza:
Az hagyján hogy nőies, de ronda is. Nekem valahogy a gigolok jutnak eszembe a gagyi vígjátékokból.
3/4 anonim válasza:
Nekem van ilyen ingem, fekete lila és bordó színben is, ebay-n rendeltem. Pár alkalommal volt csak rajtam zakó alatt, tény hogy nem egy hétköznapi viselet, de nekem tetszik.
4/4 anonim válasza:
Nekem csak ilyen selyem ingeim vannak, gyakran hordom utcára is és csak ebbe alszok mert nagyon szeretem a selymet. Szerintem egyáltalán nem nőies, sőt eddig mindenkinek tetszett főleg csajoknak.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!