Másnak is van ilyen problémája dzsekivásárláskor?
Zarában próbálgattam pár dzsekit ami szerintem jól nézett ki és l is állt (volna) rajtam, csak ami vállban pont passzolt azt alul nem tudtam bezipzározni. Ha olyat veszek amit össze tudok az meg vállban lenne lötyögős. Nem vagyok egy adonisz alkatú az is igaz, van kis fölösleg rajtam, lehet amiatt nem illik rám.
20/F
Én is mindig így járok, nagy fenekem van, de alapvetően vékony vagyok, rémálom hosszabb kabátot, ruhát vagy nadrágot vásárolni. A ruhákat egy sablon méretre/alkatra gyártják, ami láthatóan mára férfiaknál is probléma, a nők esetében meg különösen. Mondjuk én kabátból nem bánom, ha kicsit nagy, úgyis aláöltözök, nem szeretem, ha egy kabát vagy dzseki nagyon passzos rajtam.
25L
Ismerős probléma. Én elég vékony vagyok, picike a derekam, keskenyek a vállam, hozzá pedig vannak C kosaras melleim. A kabátok sokszor nagyon hülyén állnak, mert a konfekció méret szerint aki vékony az csak teljesen lapos lehet. Ha nagyobbat veszek túl hosszú a kabát ujja és derékban óriási, a vállamon is csak lóg, mellben meg épp jó.
Magas derekú nadrágot sem kapok magamra, a legkisebb is hatalmas volt a derekán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!