Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy védekeztek a nagy hideg...

Hogy védekeztek a nagy hideg ellen?

Figyelt kérdés
Én már lassan mindenből kettőt hordok, még kesztyűből is :)
2017. jan. 8. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Szűk farmer, téli kabát, pulcsi, póló betűrve, sapka.

Van egy darab ujjatlan kesztyűm is, azt ha NAGYON hideg van felveszem.

2017. jan. 8. 10:28
 2/10 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=kn54zDOfg7U Itt már hideg van, de azért minusz 5 fokba ne akarjatok már megfagyni
2017. jan. 8. 12:53
 3/10 A kérdező kommentje:

most -16 van.

az is valami, hogy van, ahol hidegebb van, és afrikában vannak éhező gyerekek. egyébként bicajjal járok, nem kocsival, és várom a tovább bevált ötleteket.

2017. jan. 8. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Milyen -5?

Az Alfold kozepen elek, meg csak nem is a hegyekben, es -24 fok van!

Dupla nadrag, dupla zokni... ennyi

2017. jan. 8. 13:49
 5/10 anonim válasza:
4%
Gondolom éjjel nem járod az utcákat, mert valószinő hogy max -15 van napközben! Tél van, ez ilyen! Nyáron meg mindenkinek melege van azért sír, ne csináljátok már ezt! Nektek semmi se jó!? Gondolom nem 24 órás szolgálatot adsz a hidegben?
2017. jan. 8. 14:00
 6/10 A kérdező kommentje:
álljatok le a ne nyavalyogj-kommentekkel. az érdekel, mit tegyek magamért, hogy elviselhetőbb legyen.
2017. jan. 8. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Kesztyűből ajánlatos is 2-t hordani, különben az egyik kezünk lefagy.
2017. jan. 8. 17:25
 8/10 anonim válasza:
Ne mozdulj ki otthonról!
2017. jan. 8. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
fehérnemű, 3 zokni(ebből 1 legalább térdig ér), harisnya, cicanadrág, farmer alul. trikó, póló, vékonyabb hosszú ujjú felső, minimum 2 vastagabb pulóver, 4számmal nagyobb szövetkabát (hogy ez mind beférjen alá), bundás bakancs, meleg sál, sapi (és arra rá kapucni, amennyi van), egy rövid kötött kesztyű, és erre rá egy ujj nélküli hosszú (vagy a ujjatlan helyett végig ujjas börkesztyű, ami bélelt, vagy "hajtókás kesztyű"..... elég kemény cipelni magamon ezt. főleg, hogy 160 centi vagyok csak :D
2017. jan. 8. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

az utóbbi napokban tényleg nagyon hideg volt.

kit érdekel, hogy vannak hidegebb helyek is? én itt élek, nem ehhez vagyok szokva, ezért fázok. nem azon nyavajog itt senki, hogy 0 fokban mit vegyen fel bent a minkahelyen/iskolában fűtés mellett hogy ne fagyjon meg, úgyhogy az ilyen beszólós kommenteket lehet azokra tartogatni.

én csak egy harisnyát veszek fel a nadrágom alá és minden más a szokásos. egy pulcsi, bakancs, kabát, sapka, sál. csak a harisnya a plusz, mert a lábam szokott ilyenkor nagyon fázni.

2017. jan. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!