Hogyan lehetne sporolni a ruhákon? Öltözködésen olcsón vagy ahova visza lehet vinni a cuccokat?
Én a kilós hádával :D
Illetve nagy leárazásokon veszem meg azokat a dolgokat, amiket turiban nem találok a kis méretem miatt (nadrágok leginkább).
Én februárban bemegyek venni két everlest melegítőt, ma voltam nézelődni, a kettő 8ezer lesz. Márciusban veszek két kardigánt, 7 pólót, ennél nem ragaszkodom a márkához, a legolcsóbbat veszem. Áprilisban rövidnadrág, esetleg cipő bár abból van kettő vagy kiegészítők, kórházi cuccok, mert megyek szülni májusban. :) Májusban, ha még jól érzem magam, veszek egy szép sporttáskát (a baba ruháinak, kiegészítőinek). A lényeg a tervezés! Át kell gondolni, mire van szükséged! Télen is így fogom csinálni..szeptemberben átmeneti kabát és cipő. Októberben vékony hosszú ujjú (7 db). Novemberben téli kabát, pulcsik (7 db) és cipő (2 db).
Nyárára kevesebb minden kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!