Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok 18 ezerért 1 jó...

Tudnátok 18 ezerért 1 jó cipőt télére?

Figyelt kérdés
adidas ,supra,nike utcai cipőkön gondolkoztam vagy esetleg tommy hilfiger bakancsokat is mondhatok ,a lényeg,hogy 18 vagy az alatt legyen.

2017. jan. 6. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem azt neked kell tudni, hogy mi tetszik, ráadásul, megy-e egyáltalán a lábadra... Szóval ez odamenős buli. Olyan kell, ami jó meleg, esetleg bélelt is, és semmiképpen nem műbőr, erről győződj meg (eü. okokból). És úgy próbáld, amennyi és amilyen zokniban télen szoktál lenni, nekem pl. néha egy számmal nagyobb a jó választás, mert min. ey sima és egy vastag zokni is van rajtam.
2017. jan. 7. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
bocsi csak 19-ért tudok
2017. jan. 7. 02:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a márkákat 18 ezer alatt nem fogod megkapni, ráadásul a téli cipők drágábbak, a Tommy Hilfiger meg 35-nél kezdődik...

De ha használtan nem zavar, vannak márkás cipők a Csórában vagy turkálóban is lehet találni.

Én a skálában vettem téli cipőt, kínai ugyan, de egy csomó boltot végigjártam, és sehol sem találtam olyat, ami teljesen bélelt lenne.

2017. jan. 7. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem,koszonom a valaszokat. :)

Azonban mas markaban ezert az arert vannak jo bakkancsok?

2017. jan. 7. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Apolló sneaker boot
2017. jan. 8. 19:07
 6/9 A kérdező kommentje:
és a Mustang az jó?
2017. jan. 8. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Műbőr szar!Inkább vegyél valami no name Chelsea csizmát:)
2017. aug. 6. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Egy kicsit keson irtal..:D

Egyebkent tavaly vegul egy mustang csizmat vettem.

2017. aug. 6. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Tom Tailor
2017. szept. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!