H&M vélemény? Az ott lévő ruhák minőségiek és megérik az árukat?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 18:50
1/8 anonim válasza:
Vettünk már ott több mindent, eddig nem volt semmivel probléma. Viszont ők is "rabszolgákkal" dolgoztatnak, ha ez szempont.
2/8 anonim válasza:
Nagyon sokféle ruha van ott, minőségben, stílusban és árban is. Szóval szerintem nem lehet egyértelműen rámondani, hogy megéri vagy sem.
Van, amit tuti nem vennék meg ott, mert ronda is, drága is.
De vannak nagyon jó cuccok is.
Én általában alapdarabokat szoktam ott venni. Sima egyszínű póló, hosszú ujjú póló, fehérneműk is vannak jók.
Blézerek is vannak jók, de azok nem olyan olcsók.
A gyerek ruhák is nagyon jók, és általában mindig van valami akcióban.
3/8 anonim válasza:
Nekem vannak onnan ruháim.Én szeretem őket,nincs velük baj.
5/8 anonim válasza:
Legtöbb ruhám onnan van, és nagyon szeretem! :) Negatív tapasztalatom még eddig nem volt:) Árban is szuper, pláne mikor leárazás van, egy felsőt meg tudsz venni (ami jó minőségű is, és jól is néz ki) 890 Ft-ért. Tehát én csak ajánlani tudom!:)
6/8 Metionin válasza:
Én alap dolgokat (farmer, sima fekete póló) veszek ott, főle leárazáskor. Valamint hádából van elég sok H&M ruhám, olyanok is, amiket itt nem is találni a boltokban. Eddig semmivel nem volt problémám.
7/8 anonim válasza:
Olcsó, kényelmes és divatos.
A középosztály alattiaknak, mint én tökéletes megoldás, anélkül, hogy megszólnának, hogy milyen igénytelen vagyok, hogy nem adok magamra. Hát bocsi, kaját is kell venni valamiből, így a H&M sokat segít ebben.
8/8 anonim válasza:
A kinainal, piacos ruhaknal egyertelmuen jobb. Attol fugg, mihez kepest nezzuk. A kinai fole tennem a rangletran, eggyel vagy kettovel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!