Nyilvan nem azokba az undorito terdig ero boszaru szarokba,de egy jol mgvalasztott fecske nem tokvillantos!
2017. jan. 5. 22:22
12/21 anonim válasza:
Érdekes 10 évig mindenki a fecskéket cikizte most meg hirtelen megvilágosodott.
2017. jan. 6. 07:47
13/21 anonim válasza:
12!
Latom Neked is feltunt hogy kifordult magabol a vilag!!
A fiuknak szinte semmit sem szabad csunalniuk , tehat a mostmegkovetelt egyenruhaiktol elterni mert azonnal homarok lesznek, lasd. Most a fecske, a combkozeptol feljebb ero rovidnadrag, mar a feher szin is meleges,telen nem szabad harisnyat vanni nadrag ala, a nadragnak meg van szabva milimeterre hogy mennyire lehet szuk, es meg sorolhatnam!
De a csajok viselhetnek ujabban ferfi ruhat is csupan annyit mondanak ra hogy uniszex...
Eszem fhaszom megall komolyan ettol!!
2017. jan. 6. 09:55
14/21 anonim válasza:
31 %os! Hordjanak a férfiak szűk farmert, fehér nadrágot, harisnyát, fecskét, amit csak akarnak, de akkor a nők is hordhassanak laza inget/farmert, sportcipőt! Ezt csak azért írom neked, mert minden kérdés alatt ott vergődsz!
2017. jan. 6. 14:18
15/21 anonim válasza:
Igen ugy ahogy te is a csatlosaiddal csak epp az ellentaborba...
2017. jan. 6. 23:11
16/21 anonim válasza:
A nok eddig is azt hordtak amit akartak ha nem vetted volna eszre,csak a fiukat skatujazzak be a magadfajtak!
A nokert nem kell kiallni.
2017. jan. 6. 23:13
17/21 anonim válasza:
Keversz valakivel, sosem voltam az ellentáborban. Nekem mindegy ki mit vesz fel, akár férfi, akár nő. Ellenben te ott vergődsz minden olyan lány kérdése alatt, aki fiús ruhákat akar hordani. Unalmas már ez a kettős mérce, amit használsz!
2017. jan. 6. 23:25
18/21 anonim válasza:
Az lehet en ott Vagyok ,de azok (ellentabor) meg annal a kerdesnel vannak ott ahol ferfi szeretne noi ruhat felvenni!
Ok nem idegesitenek csak En??
Baj hogy En mast kepviselek?
Szalljal mar magadba!
2017. jan. 7. 15:21
19/21 anonim válasza:
Kettos mercet nem csak En hasznalok ne aggodj.
2017. jan. 7. 15:22
20/21 anonim válasza:
Bocs, de téged látlak mindenhol. Ha engem, mint nőt nem zavar, ha te női ruhát veszel fel, akkor téged, mint férfit miért zavar ha mondjuk én nőként férfi edzőcipőt veszek fel? Egy nő nem a nőies ruhától lesz nő. Egy igazi nő férfi ingben is nő, ahogy egy igazi férfi szűk farmerben is férfi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!