Hidegvan a szoknyához?
Figyelt kérdés
Ti ma felvennétek meleg harisnyát meg szoknyát valami kötött meleg pulcsival?2017. jan. 5. 07:58
1/10 anonim válasza:
Ez teljesen egyén függő. De nem hidegebb mint a farmer nadrág.
2/10 anonim válasza:
Én nem, de minden nap látok nőket szoknyában.
3/10 anonim válasza:
Múltkor egy 90 és egy 120 denes harisnyával vettem fel, így nem volt hidegebb mint egy farmer. Ha sok időt töltesz kint és fázós vagy akkor annyira nem ajánlott.
4/10 anonim válasza:
Akkor En nem is tudom miert jarok farmerba...
F
5/10 anonim válasza:
Nekem nem, ma kivételesen szoknyába mentem dolgozni, de hozzáteszem, hogy én nem vagyok fázós
6/10 anonim válasza:
Igen, azt vettem fel, egy 80 DEN-es harisnyanadrágga. Nem fáztam a buszon.
7/10 anonim válasza:
Ha a harisnya elég vastag ahhoz, hogy a láb ne fázzon alul, akkor felül is elég vastag ahhoz, hogy belesüljön az ember hátsó fertálya, pláne ha még a szoknya is ott van (meg persze a csimmába is). Nos lányok, itt a logikai hiba.
8/10 anonim válasza:
Nekem nincs ,mert szeretem.Az hogy beleizzadsz alul,hát fűtött helyre érve miben nem?Szeretek kint sétálni,biciklizni,úgyhogy a kinti hőmérséklethez öltözködök elsősorban.A harisnyára lehet combfix-zoknit is húzni.29
9/10 anonim válasza:
Ez jo volt 7-es!
Meglehet fogni a kislanyokat a logikatlan oltozkodesukkel!
De hat ezert lanyok... :))
10/10 anonim válasza:
Attól hogy harisnyában nem fázik az ember, még nem feltétlen lesz melege és nem fog befülledni. Egyébként meg ha bővebb a szoknya akkor a hideg ugyanúgy bemegy alá, szóval miért is fűtene a szoknya mégjobban?:D
És miaz hogy ez kislányos gondolkodás? Öcsém ennyi agyatlan embert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!