Nagyon szintelen lett az oltozkodesem, szerintetek csak az izlesem tisztult le vagy talan valami gond lenne velem?
Imadtam a szines dolgokat, sargat, zoldet, lilat, rozsaszint.
Mostanra ott tartok, hogy utalom oket, a ruhanemuk 95%a, amit mostanaban veszek fekete, feher, bezs, szurke es bordo... egyszeruen jobban erzem magam ezekben a szinekben, sokkal elegansabbnak erzem magam meg akkor is, ha hetkoznap felkapok egy fekete magassarku csizmat, fekete ruhaval es fekete, feher ponchoval
Miért lenne gond veled emiatt? Mindenkinek más a preferenciája ruhák terén, én sem szeretem az élénk színeket, mintákat.
Külön jó, hogy ezek a színek, a fekete, a bézs, a szürke, bordó, ezek minden esetben passzolnak egymáshoz, vagyis rengeteg féle outfitet tudsz összerakni belőlük, míg mondjuk a pink pólót lehet nem vennéd fel sárga szoknyával, max ha divatblogot futtatsz.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!