A debreceni Maya fehérnemű üzletről mi a véleményetek?
Köszi! :)
Voltam ott azóta, hát borzasztó volt..
A fenti próbafülkék össze vannak nyitva, látod a másik nő mindenét, ha ott próbálsz.. Az eladók folyamatosan nyitogatnak rád( meg se kérdezi, hogy bejöhet-e), nyúlkálnak a melltartódhoz,rángatják rajtad (próbálják beállítani, de hogy... ). Nagyon meglepődtem. Soha többet nem megyek oda. ( A batthyányn levő üzletükben voltam). Van egy másik üzletük is, ott még nem voltam, de úgy hallottam, hogy ott nem csinálják ezt, sokkal kedvesebbek az eladók.
Atyaég.
Én az a földszinti próbafülkében voltam. A párommal mentem, és őt is beküldte velem az eladó. Eddig még tetszett. Jó móka volt, mert a párom sem unatkozott.
De ugye ez is egybe nyitott próbafülke, és mikor beküldtek mellém még egy csajt, a páromat meg kitessékelték, hát néztem egy nagyot. Aztán ickoltam el jó gyorsan.
Azt nem tudtam, hogy a melltartót is igazgatják az emberen.
(én voltam az első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!