Kaptam karácsonyra egy világos rózsaszínű pólót. Fel vegyem-e az utcára vagy inkább hagyjam a szekrény mélyébe? 19F
Tényleg a stílusodtól függ. Ha felveszed és kissé femininnek érzed magad, azonnal tépd le magadról, de ha férfiként tudod viselni, akkor sztem nincs gond vele. Persze a többi ruhád ami jajtad van legyen sötét, mert a túl sok élénk, meg világos a rózsaszínel bu*isnak hathat.
Ezzel pl nekem nem lenne semmi gondom:
de itt a jobboldali már túl sok
érted a különbséget?
Ha nincs rajta semmi felirat vagy minta akkor hagyd a szekrénybe. Ha van rajta ami feldobja a pólot akkor utána következik az hogy kérdezd meg a környezeted, hogy hogy áll neked. Mert sokan hordják akiknek nem áll jól. Pl. a macskajancsikon nagyon undorító tud lenni.
Páromnak egy világos rózsaszní polója van neki jóláll, pedig 28 éves, apámnak világos rózsaszín inge van 44 éves, de fiatalos és neki is jól áll, de aöcsémnek 20éves katasztrófa, Párom öccsén is katasztrófa, szóval ők nem is hordanak ilyen színüt.
Fotózd le magad és rakd fel ide, és kapsz vélemyényt hogy neked hogy áll, vagy küldhetsz nekem privit is, ha nem akarod nagyközönségnek mutogatni magad. 22/L
Jaaaaj, nagyon jól áll a rózsaszin MINDEN fiúnak!!:)
Hord nyugodtan
Nekem semmi bajom vele,nyugodtan hordhatod:)
Függ a mintától is és attól,hogy milyen típusú pasi vagy(ha vékonyabb testalkatú,akkor inkább ne).Egy igazi pasin viszont nagyon jól mutat egy jó fazonú rózsaszín póló.A barátom sem nagyon akarta,mert 'biztos melegnek néznék'.Meggyőztem,hogy legalább próbálja fel és neki is megtetszett.Nagyon jól áll neki.
Nem tudom a pasik miért gondolják,hogy jobb nyáron a sportcipő zoknival mint egy nyitottabb cipő vagy miért jobb a Hawaii mintás ing mint egy vagány rózsaszín póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!