Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék hercegnős ruhákat...

Hol tudnék hercegnős ruhákat kapni?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm most visszament ebbe a középkori hercegnős korszakába és szeretne kicsit visszafogottam ilyesmi neobarokk ruhákat venni. Legyen belőle S-es és akkor az jó neki. :) Pécs közelében van ilyen bolt? Vagy esetleg webshop?

2017. jan. 1. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen ruhákra gondolsz?mutatsz linket?
2017. jan. 1. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Gugliba írd be hogy viktoriánus női ruhák és olyasmiket színesebbeket és visszafogottabakat hogy lehessen benne iskolába is járnia.:)
2017. jan. 1. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a lolita stílust tudom akkor ajánlani. A ruhák viktoriánus és rokokó stílusúak, de a szoknya térdig ér. Szerintem egy jobb varrónő, vagy egy cosplayes meg tudja csinálni. Amúgy a múltkor Elyon Cosplay árulta a lolita ruháit, szerintem érdemes lenne megnézni, meg vannak-e még.
2017. jan. 8. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. #2 válaszoló kaphatnék linket? És ezek a ruhák mennyibe kerülnek?
2017. jan. 11. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Még egykét lolita ruha megvan neki, amint látom, meg árulja a csipkerózsika ruhát is árulja, az meg valóban hercegős. Egyébként megrendelésre is szokott ruhákat varrni, írj rá nyugodtan, és mondd el neki az igényeidet. Írhatsz neki magyarul, mert ő magyar egyébként.

2017. jan. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!