Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (LÁNYOK) Ti mit vennétek fel...

(LÁNYOK) Ti mit vennétek fel beltéri koncertre?

Figyelt kérdés

Van kettő összeállításom de nem tudom melyiket vegyen fel.

1: Fekete pulcsi,fekete cica nadrág,fehér airmax cipő.

2: pirosos rózsaszín xd vékpnyabb anyagú felső,farmernadrág,fekete bakancs

Ti melyiket választanátok egy Halottpénz koncertre?

2016. dec. 30. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első nagyon edgy akar lenni, miközben tök gagyi :D Légyszike, cicanacit ne hordj rendes nadrág helyett pláne nem pulóverrel. A másikat nem értem :D És egyiket se, mindkettő rosszul hangzik, max keverd a kettőt.

Úgy öltözz, hogy le tudj vetkőzni, mert koncerten meleg lesz, ugrálsz, énekelsz, de közben ne kelljen feszengened az öltözék miatt.

Ha kényelmesen akarsz lenni, fehér airmax, farmer, csinos felső, kb mindenki így fog kinézni.

2016. dec. 30. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:
2
2016. dec. 30. 01:23
 3/5 Farkascsaj2001 válasza:
Az első jó de ha fekete a ruha szerintem nem jó hozzá a fehér airmax inkább a bakancsot vedd fel szerintem.
2016. dec. 30. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első nagyon bénán hangzik. Hasonló szerkóban szoktam itthon döglődni, csak sportcipő helyett fehér szobapapucsom van :D

A második jobban hangzik, már csak azért is mert évszaknak megfelelő cipőt húzol hozzá.

2016. dec. 30. 02:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Farmer+akármilyen póló vagy trikó+cipő

Nem kell túlgondolni, jó az, amiben általában emberek közé mész.

2016. dec. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!