Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak engem irritálnak a...

Csak engem irritálnak a macifüles sapkák/kapucnik?

Figyelt kérdés
Lehet bennem van a hiba,mert nagyon elterjedt,én meg csak borzadva nézem ahogy felnőtt nők magukra húzzák ezt a gyerekes rettenetet és baromi cukinak gondolják magukat...egy kislánynak,kisfiúnak kifejezetten aranyos,de egy érett nő miért akar mindenáron gyerekesen aranyos lenni? Valami új pedomaci irányzat ez,hogy minnél kislányosabb,annál szexibb?

2016. dec. 28. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán furry.
2016. dec. 28. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszenek...

Főleg az olyan tiniken,fiatal felnőtt nőkön gáz,akik az hiszik,hogy ezektől a "cuki" kiegészítőktől középpontba kerülnek, és azt hiszik,őrült szexik tőle.

Tudom, van,akinek ilyen a személyes stílusa,de én most nem róluk beszélek.

De én a macifülnél láttam már gázabbat is... koalafejes sapka.

Nem is olyan régen a 12 éves húgom hisztizett miatta...kisgyereknek még elmegy, de idősebbeken már gagyin és giccsesen hat.

2016. dec. 28. 11:55
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
50%
De ez téged miért irritál? :D :D Nincs saját életed, ami miatt aggódhatnál?
2016. dec. 28. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
De,de tudod én egy könnyen irritálható ember vagyok. Talán baj?
2016. dec. 28. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Én már az óvodás sapkáktól is kiborulok. Sapka pompommal. Utoljára 9 évesen hordtam, de már akkor is cikinek találtam. A nők egyébként mindig kitalálnak valami hülyeséget.

Pá éve volt még ez az Alien fejű sapka, na az még kegyetlen volt:

[link]

2016. dec. 28. 20:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt mondjuk még megtudom érteni,hiszen én is lány vagyok és tudom a praktikáját. Ezt kontysapkának hívják és direkt arra lenne hogy belerejtse az ember lánya a kontyját.nem néz ki valami szépen,de tényleg hasznos sapi ez
2016. dec. 29. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!