Csak engem irritálnak a macifüles sapkák/kapucnik?
Figyelt kérdés
Lehet bennem van a hiba,mert nagyon elterjedt,én meg csak borzadva nézem ahogy felnőtt nők magukra húzzák ezt a gyerekes rettenetet és baromi cukinak gondolják magukat...egy kislánynak,kisfiúnak kifejezetten aranyos,de egy érett nő miért akar mindenáron gyerekesen aranyos lenni? Valami új pedomaci irányzat ez,hogy minnél kislányosabb,annál szexibb?2016. dec. 28. 11:04
2/6 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek...
Főleg az olyan tiniken,fiatal felnőtt nőkön gáz,akik az hiszik,hogy ezektől a "cuki" kiegészítőktől középpontba kerülnek, és azt hiszik,őrült szexik tőle.
Tudom, van,akinek ilyen a személyes stílusa,de én most nem róluk beszélek.
De én a macifülnél láttam már gázabbat is... koalafejes sapka.
Nem is olyan régen a 12 éves húgom hisztizett miatta...kisgyereknek még elmegy, de idősebbeken már gagyin és giccsesen hat.
3/6 Sunshinedoll válasza:
De ez téged miért irritál? :D :D Nincs saját életed, ami miatt aggódhatnál?
4/6 A kérdező kommentje:
De,de tudod én egy könnyen irritálható ember vagyok. Talán baj?
2016. dec. 28. 16:23
5/6 anonim válasza:
Én már az óvodás sapkáktól is kiborulok. Sapka pompommal. Utoljára 9 évesen hordtam, de már akkor is cikinek találtam. A nők egyébként mindig kitalálnak valami hülyeséget.
Pá éve volt még ez az Alien fejű sapka, na az még kegyetlen volt:
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt mondjuk még megtudom érteni,hiszen én is lány vagyok és tudom a praktikáját. Ezt kontysapkának hívják és direkt arra lenne hogy belerejtse az ember lánya a kontyját.nem néz ki valami szépen,de tényleg hasznos sapi ez
2016. dec. 29. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!