Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, nektek a melyik fazonú...

Fiúk, nektek a melyik fazonú bugyi szexibb? (kép)

Figyelt kérdés

az, amelyik teljes tanga és az egész fenék látszik benne, mint pl. ezek:

[link]

[link]

[link]

vagy amelyik kicsit többet fed, nem hagyományos bugyi, de azért nem a teljes feneket hagyja szabadon (brazil fazon), pl:

[link]

[link]

[link]

és ne a színt meg a mintát nézzétek, CSAK A FAZONT!

2016. dec. 21. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tanga.
2016. dec. 21. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

"ismerkedős privátokat NEM KÉREK!! képet nem fogok küldeni magamról senkinek!"

Még csak szép!

Nagyon helyes, kérdező!

Ne add meg másoknak az örömöt, hogy a fenekeden és a puncidon élvezkedjenek!

15/L

2016. dec. 21. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

Nekem kizárólag az ilyen bugyik jönnek be a lányokon: [link]

[link]

Egy magára valamit is adó, tisztességes lány/nő mindig ilyen bugyikat visel. Tisztelje már meg a barátját/férjét azzal, hogy nem mutogatja magát se neki, se másnak. Randin is mindig ilyen fehérnemű van a barátnőmön, s nem győzöm dicsérni mikor meglátom, hogy milyen gyönyörű benne.

2016. dec. 21. 20:19
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 hiába jelented a válaszom, te akkor is beteg vagy és perverz. fordulj orvoshoz.
2016. dec. 21. 20:55
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Perverz vagyok azért, mert a konzervatív stílusú lányokat szeretem, nem pedig a magamutogatókat? Ez érdekes... Eddig úgy tudtam, a perverzek meztelenkedésben lelik örömüket, de úgy látszik nagyon megváltozott a világ, s ma a visszafogottság jelent egyeseknek betegséget. Sajnálom "kiscsillagom", de nem mindenkinek jönnek be a mai szabad erkölcsű lányok, de gondolom neked nagyon savanyú a szőlő, hogy most egy fiúnak nem tetszenek az általad linkelt fenékmutogató tangák... Ne idegeskedj ezen, tudod nem kell minden srácnak tetszened.
2016. dec. 21. 23:41
 16/19 A kérdező kommentje:

ez nem konzervatívság kérdése, én megértem, ha valakinek nem jön be a tanga, de konkrétan az általad linkelt bugyik úgy néznek ki, mint valami pelenka vagy 90 éves öregasszonyok alsóneműje. azért nem csak a tanga meg ezek vannak.

de még erre is azt mondanám, hogy ok, de azzal a mondatoddal nem lehet mit kezdeni, hogy "Egy magára valamit is adó, tisztességes lány/nő mindig ilyen bugyikat visel. Tisztelje már meg a barátját/férjét azzal, hogy nem mutogatja magát se neki, se másnak." - szóval szerinted akin nem tüdőig felhúzott fehér pelenka van, az már egyből nem tisztességes nő meg magamutogató ri bi? NA EZ A BETEG, egyrészt, a ri biség nagyon nem ezen múlik, másrészt meg akkor a nők 99,99999999%-a magamutogató szerinted? mert hogy normális, 80 alatto nő nem hord ilyen bugyit az 100%. egyébként te szexelni is úgy szexelsz, hogy becsukod a szemed és nem nézel a nődre? ha szexelsz egyáltalán, bár ebben nem vagyok biztos.. miért ne mutogatná magát egy nő a férjének, barátjának?? szerinted ez miért elítélendő dolog?

nyugi, nem akarok minden srácnak tetszeni, pláne nem a hozzád hasonlóaknak. azt is megértem, ha valaki a konzervatívabb fehérneműket szereti, de mint már mondtam, amit te linkeltél, az nem konzervatív, hanem konkrétan valami undorító pelenka. oké, hogy ne tanga legyen, vannak a konzervatívabbak között is szebb darabok, pl.:

[link]

[link]

ha már.. de erre a nyakig felhúzott, bolyhosodó anyagú pamut akármire, csak valaki olyan izgulna fel, akinek belül valami nem teljesen ok. egyébként meg nem is a kérdésre válaszoltál, szóval..

2016. dec. 22. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a francia stílusú tetszik mert az sejtelmes,de a normálok között is van szexis.A tanga arra jó hogy például egybe ruha vagy cicanadrág alá ahol számít hogy ne látszódjon a bugyi vonala.
2016. dec. 23. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
[link] Egy ilyet kap most tőlem a párom,a képen is szép de élőben még szebb.
2016. dec. 23. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:
95%

Lány vagyok, de ez popsifüggő.:)

Szerencsére szép kerek,kidolgozott popsim van, így mindkettő jól áll nekem.:-)

2017. jan. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!