Milyen melltartót vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig sport melltartókat hordtam mert nem egyforma a két mellem és nagyon szembetűnő meg nagyon lóg és annyira lehúzza az önbizalmam.. Szeretnék rendes melltartót mert az kicsit felnyomja. De nem tudom milyet vegyek... Most vettem egy 85B-set és a nagyobbik mellemre tehát a jobbra majdnem jó talán egy mérettel kellene nagyobb de akkor meg nagyon eláll a kisebbiktől. Milyet vegyek? Kosarasat? Szivacsosat? Hogy tudjam meg a melleim méretét és hogy milyen való rá pl. B-s vagy C-s? Centivel? Légyszi segítsetek!2016. dec. 19. 18:08
1/9 A kérdező kommentje:
Kérleeeeeeeeek:(
2016. dec. 19. 18:34
2/9 BulmaSwan válasza:
Próbálj fel az üzletben több méretet(akár eggyel kisebbet is) és több féle formájút. Én nem szoktam ilyen bazi nagy pushuposat venni. Legjobban azokat szeretem amik normál pushup nélküli melltartók. Nekem se teljesen egyforma, így pántokat beállítom olyan hosszra, hogy az egyikre kicsit hoszabbra hagyom a másikra, meg rövidebbre.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Attól félek hogy kiesik a mellem majd tesi órán :(
2016. dec. 19. 19:21
4/9 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is mondta, próbálj fel több méretet és állítsd be a pántokat. Ha eddig jó volt a sporelltartó, akkor tesire hordj olyat, mert az kényelmesebb is.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi igazatok van :)
És még annyi hogy ezek a méretek hogy vannak? 85B után mi a következő nagyobb méret?
2016. dec. 19. 20:02
6/9 anonim válasza:
Szerintem olyat vegyel amiben csak merevito van, de igazabol szerintem is az lenne a legegyszerubb ha tobbet felprobalnal a boltban. Tesire meg vegyel sportmelltartot, ha izgulsz miatta. En a helyedben kifejezetten fehernemu boltba mennek, ahol hozzaerto emberek dolgoznak.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen próbálj. A kosár alakja, a szivacs mérete sem mindegy.
Nekem is van különbség köztük, szeretem az olyan melltartókat amikben van egy kis zseb ahová plusz szivacsot lehet tenni. Mindkettőt belerakom a kisebbik mellemhez és tökéletes lesz arra is a kosár.
Sporthoz viselhetsz továbbra is sportmelltartót, egy pillanat átcserélni.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben felpróbálok majd többet :) 16 éves vagyok és annyira félek hogy nem lesznek körülbelül egyformák. Nagyon bánt. Ezért kérdeztem. Vagy olyan ami egészséges is. A szivacs nélküli merevítősből kiesnek. Olyan kellene igazából amiben tud szépen nőni:) Most nőtt mind a kettő de egyre rosszabb
2016. dec. 19. 20:43
9/9 anonim válasza:
Mell alatt (feszesen) mérd meg körbe, a kapott értéket kerekítsd 5/0-ra, és annál nagyobbat ne vegyél, mert nem fog tartani. A kosárméreteket pedig próbálgasd végig az üzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!