Szerintetek ez a polo r*b*ncos egy 13 éves számára?
Figyelt kérdés
Kimasoljatok amit kuldtem beillesztitek a keresobe es akkor meg is van. http://m2. hm.com/m/hu_hu/productpage. 0362212006. html#2016. dec. 17. 09:23
1/11 anonim válasza:
A link a H&M főoldalát dobja ki. Eleve nem értem, miért teszel a linkedbe szóközt, miért nem engeded, hogy kattintható legyen?
3/11 anonim válasza:
A jó link: [link]
Egyébként nem. Egy sima csíkos póló miért lenne az? A H&M-nek amúgy sem igazán vannak "r*b*ncos" darabjai.
5/11 anonim válasza:
Hát nekem még mindig nem ad ki semmit, csak a főoldalt. A termékszám egy überocsmány csíkos felsőt ad ki, amit nagyanyám se venne fel.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak azert mert testhezallo nagyon
2016. dec. 17. 09:51
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. de nem is tetszik
8/11 anonim válasza:
A modellen nem különösebben testhezálló, persze ha két számmal kisebbet vesz fel valaki, akkor más a helyzet.
9/11 anonim válasza:
Azért, mert egy pamutpóló testhezálló, még nem qrvás. Nem lógna belőle ki semmid és nem is valami pendely (inkább alakkövetőnek tűnik, ha elég nagyot veszel, akkor nem hinném, hogy tapad).
10/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen átlagos csíkos póló.
Nem értem mi lenne ebben a r_bancos.
Nyugodtan hordd,ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!