Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mióta hordanak a férfiak is...

Mióta hordanak a férfiak is szoknyát? Mi a véleményed erről? Ez lehet a jövő divatja?

Figyelt kérdés

Nem azokra a bő cuccokra gondolok, amiket különböző sportokhoz szoktak hordani (pl.: [link] bár azért hétköznapokra ez is fura lehet. De még csak nem is a skót szoknyára.

Inkább az ilyesmikre:

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 2. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ritka nagy hányadék nekem még a hosszú is necces, de a többi...
2010. máj. 2. 21:16
 12/20 A kérdező kommentje:

Egyet értek az utolsóval, bár én kicsit óvatosabban fogalmaztam volna.

Viszont jól jönne most már néhány érv mellette is.

2010. máj. 2. 21:17
 13/20 anonim válasza:

Kérdés közepe táján Írja,hogy nem a skót szoknyára gondol!

UFF

2010. máj. 2. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Milyen érv?

Pl az,hogy miért tetszene egy pasinak egy szoknya magán??

Ez érdekes kérdés...

Vegyen fel amit akar.Tényleg azt csinál mindenki amit akar manapság.

De hogy egy pasinak minek kellene egy szoknya?:D Ott már valami nem stimmel...Azért maradjon már meg a nőknek a szoknya. Nekik áll jól,nem a pasiknak!:/

Milyen jövő lesz ez?Rossz belegondolni.Isten ments,hogy olyan pasi jöjjön velem szembe az utcán akin szoknya van.oO

2010. máj. 2. 22:25
 15/20 anonim ***** válasza:
igaz,hogy mindenki azt vesz fel amit akar,de könyörgöm,ez már undorító!Szoknyát?mi jön még?Tűsarkú???ezek betegek!Én még nem láttam ilyet,pedig pesti vagyok,de asszem eléggé megnézném,hogyha ilyet látnék,és nem azért mert jó véleménnyel lennék róla..ha meg egy ilyen kikezdene velem,asszem hülyére röhögném magam,és ajánlanám neki a legközelebbi b*zibárat,hogy ott keressen barát"nőt".. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJ!...számomra ez csak a transzvesztitáknál elfogadott!eldobom az agyam.. :PPP XPPP
2010. máj. 3. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:
ja,és ha ez bekövetkezik,leszbikus leszek!!!!!Mert manapság a lányok is férfiasabbak,mint ezek a herék.. :PPPP
2010. máj. 3. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:
amúgy a dark shoppos az elfogadható,de az sem hétköznapra!!!!!Buliba lehet benne menni..az nem gár..na de a többi?mint egy deréktól lefele kislányférfi..pfujjj...Mr.Gerrisonnak néznek ki! :D
2010. máj. 3. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen legközelebb tűsarkú jön be divatnak a pasiknak x) Sőt, én már meg se lepődnék ha melltartót is hordanának xD

Fokozzuk még?Akkor már egyberészes ruhát is csináljanak már pasiknak:P Hiszen olyan szexik lennének benne xD

Persze transzvesztiták körében elfogadható.:DDD

De ki az a normális(?) pasi aki felvesz egy szoknyát és közbe meg úgy akarna csajozni?!o.O

Na igen mindenki azt vesz fel amit akar, De ez azért már tényleg túlzás-.-"

Hol élünk?!!!!:S:S:S

Miért kell ilyen világba élnünk ahol a pasik elnőiesednek?:S Persze a nők is elszoktak férfiasodni.:S

Na jó hülye világ ez :'':D

Inkább maradtunk volna abba az időben amikor még az ilyen dolgok tabuk voltak...És nem merte senki se felvállalni. Ez a világ már gátlástalan és undorító lett-.-" pff

2010. máj. 3. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:

ez csak vicc, nehogy elhidd már hogy a férfiak szoknyát fognak hordani.

még csak nem is újkeletű, ilyen próbálkozás volt a kilencvenes években is aztán az is elhalt, ebből se lesz semmi.

am a középkorban még hordtak. (nem csak a skótok, ráadásul a skót "szoknya" az nem is szoknya hanem kilt)

2010. máj. 3. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Az első képről annyit csak, hogy sok szubkultúra férfitagjai hordanak szoknyát, de inkább buliba, nem hétköznapokra. Ez már évtizedek óta így van, de hogy a "normál" pasik miért kezdték el hordani, arról fogalmam sincs. Divat...?
2010. máj. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!