Mióta hordanak a férfiak is szoknyát? Mi a véleményed erről? Ez lehet a jövő divatja?
Nem azokra a bő cuccokra gondolok, amiket különböző sportokhoz szoktak hordani (pl.: [link] bár azért hétköznapokra ez is fura lehet. De még csak nem is a skót szoknyára.
Inkább az ilyesmikre:
Egyet értek az utolsóval, bár én kicsit óvatosabban fogalmaztam volna.
Viszont jól jönne most már néhány érv mellette is.
Kérdés közepe táján Írja,hogy nem a skót szoknyára gondol!
UFF
Milyen érv?
Pl az,hogy miért tetszene egy pasinak egy szoknya magán??
Ez érdekes kérdés...
Vegyen fel amit akar.Tényleg azt csinál mindenki amit akar manapság.
De hogy egy pasinak minek kellene egy szoknya?:D Ott már valami nem stimmel...Azért maradjon már meg a nőknek a szoknya. Nekik áll jól,nem a pasiknak!:/
Milyen jövő lesz ez?Rossz belegondolni.Isten ments,hogy olyan pasi jöjjön velem szembe az utcán akin szoknya van.oO
Igen legközelebb tűsarkú jön be divatnak a pasiknak x) Sőt, én már meg se lepődnék ha melltartót is hordanának xD
Fokozzuk még?Akkor már egyberészes ruhát is csináljanak már pasiknak:P Hiszen olyan szexik lennének benne xD
Persze transzvesztiták körében elfogadható.:DDD
De ki az a normális(?) pasi aki felvesz egy szoknyát és közbe meg úgy akarna csajozni?!o.O
Na igen mindenki azt vesz fel amit akar, De ez azért már tényleg túlzás-.-"
Hol élünk?!!!!:S:S:S
Miért kell ilyen világba élnünk ahol a pasik elnőiesednek?:S Persze a nők is elszoktak férfiasodni.:S
Na jó hülye világ ez :'':D
Inkább maradtunk volna abba az időben amikor még az ilyen dolgok tabuk voltak...És nem merte senki se felvállalni. Ez a világ már gátlástalan és undorító lett-.-" pff
ez csak vicc, nehogy elhidd már hogy a férfiak szoknyát fognak hordani.
még csak nem is újkeletű, ilyen próbálkozás volt a kilencvenes években is aztán az is elhalt, ebből se lesz semmi.
am a középkorban még hordtak. (nem csak a skótok, ráadásul a skót "szoknya" az nem is szoknya hanem kilt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!