Lányok szerintetek melyik harisnya a legszexibb, dögös, csinos viselet? Milyen szoknyával?
Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotokat is.2016. dec. 12. 05:05
1/9 anonim válasza:
szerintem és a barátnőm szerint a szoknya nem tud szexi lenni. nálam kb. függönnyel egyenértékű.
2/9 anonim válasza:
Sima fémszálas harisnya.. És nem a pi..csa villantó mini szoknyával hanem minimum comb középig érő szoknyával... kor 22
3/9 anonim válasza:
Vékony lycra-s combfix, pl fekete, és egy rövidebb szoknyával ami takarja a csipke részt.
22
5/9 anonim válasza:
testszínű fényes harisnya miniszoknyával 35
6/9 anonim válasza:
Ősszel/tavasszal - vékonyabb, akár csipkés, térd fölé érő keményebb anyagú miniszoknyával.
Nyáron - Akkor egyébként is már két lépéstől megizzad az ember, így aki teheti, nem visel harisnyát, csak magában valami szép, könnyű esésű miniruhát.
Télen - Vastag, akár mintás, bordázott kötött harisnya valami meleg, bélelt szoknyával.
8/9 anonim válasza:
Tangamintás fekete harisnyanadrág - persze alá már nem kell semmi.
9/9 anonim válasza:
Én ilyet szoktam gyakran hordani, van hogy egy sima hétköznap is felveszem: [link]
Szerintem ez nagyon csinos és szexi egy combközép fölé érő minivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!