Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerintetek melyik...

Lányok szerintetek melyik harisnya a legszexibb, dögös, csinos viselet? Milyen szoknyával?

Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotokat is.

2016. dec. 12. 05:05
 1/9 anonim válasza:
1%
szerintem és a barátnőm szerint a szoknya nem tud szexi lenni. nálam kb. függönnyel egyenértékű.
2016. dec. 12. 05:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Sima fémszálas harisnya.. És nem a pi..csa villantó mini szoknyával hanem minimum comb középig érő szoknyával... kor 22
2016. dec. 12. 09:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Vékony lycra-s combfix, pl fekete, és egy rövidebb szoknyával ami takarja a csipke részt.

22

2016. dec. 12. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki?
2016. dec. 12. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
testszínű fényes harisnya miniszoknyával 35
2016. dec. 12. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Ősszel/tavasszal - vékonyabb, akár csipkés, térd fölé érő keményebb anyagú miniszoknyával.

Nyáron - Akkor egyébként is már két lépéstől megizzad az ember, így aki teheti, nem visel harisnyát, csak magában valami szép, könnyű esésű miniruhát.

Télen - Vastag, akár mintás, bordázott kötött harisnya valami meleg, bélelt szoknyával.

2016. dec. 12. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Lemaradt: 18/L
2016. dec. 12. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Tangamintás fekete harisnyanadrág - persze alá már nem kell semmi.
2016. dec. 16. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ilyet szoktam gyakran hordani, van hogy egy sima hétköznap is felveszem: [link]

Szerintem ez nagyon csinos és szexi egy combközép fölé érő minivel. :)

2016. dec. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!