A fiuknak tetszik egy ilyen (stílusú) lány? /kép a leírásban/
Öltözködés:
Tulajdonságok:
-kedves
-vicces
-szerény
-'muzikális' (azaz szereti a zenét és a hangszereket)
-aranyos
-segítőkész
-udvarias
-komoly, ha a helyzet úgy kívánja
/ezek a környezetemben lévő emberek véleménye/
Belső:
-szereti a rock ás metál zenét, de tiszteletben tartja mások véleményét, amíg az illető normális stílusban közli azt
-gitározik (akusztikus gitáron, de szándékában áll a közeljövőben egy akusztikus basszusgitár beszerzése és 'meghódítása' is)
-ijedős
-szeret olvasni
Külső:
-vállig érő, világosbarna haj
-zöld szem
-hosszú szempillák
-világos bőr
Köszönöm, ha végig olvastad és még jobban, ha válaszolsz is!
Elnézést az esetleges helyesírási hibákért!
A rossz tulajdonságok leírása jó trükk... Tipikusan állásinterjún szokták a rosszakat is jóként feltüntetni.
"szerény", "maximalista". pff...
Irj valódi rossz tulajdonságot. mint pl én: Bunkó vagyok, lusta vagyok.
Kedves 11-es válaszoló!
Először is köszönöm szépen hogy te jobban tudod hogy mit miért csinálok!
Másodszor nem cukiság miatt (vagy miért kötöttél belém) írtam így. Szerintem jobban el lehet lépzelni egy embert ha a személyleírása E/3-ben van. Ha szerenél akkor ebbe is köss bele nyugodtan! Majd megmagyarázom.
11-es vagyok és oké. Engem, személy szerint, baromira zavar, ha valaki E/3-ban ír magáról, viszont ha szerinted így könnyebb megérteni, akkor csináld csak nyugodtan.
Oh, és még bele tudnék kötni egy-két dologba, de előttem már sok mindent elmondtak, nem fogom őket elismételgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!