Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma rendeltem a h&m honlapon...

Ma rendeltem a h&m honlapon ruhát és ugye 1-3nap a szállítás. A dhl-es autó visszajön ha nem lesz itthon senki aki átvehetné a csomagot? Vagy mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
H&m

2016. dec. 7. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
maradj otthon ennyi.
2016. dec. 7. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
engem mindig felhívnak mielőtt mennek, vagy küld egy sms-t. mindenképp írj vissza, hogy ne menjen oda feleslegesen, akkor egy következő időpontot fog megadni. ha nem veszed át az cumi.
2016. dec. 7. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy otthon akkor másnap újra próbálkoznak, de van ahol leadják postán és felveheted. De ahogy előttem írták telefonálnak előtte úgy is.
2016. dec. 7. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem akkor hivnak ha ittvannak már a ház előtt?(ez az első rendelésem azért nemtudok erről semmit)
2016. dec. 7. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kaptál telefonszámot hívd fel te, hogy mikor menjen, általában jó fejek és alkalmazkodnak. Ha nincs telefonszám akkor pedig akkor szólj amikor hívnak. Engem általában akkor szoktak amikor jönnének, de volt már, h nem voltam otthon és jöttek 2 óra múlva.
2016. dec. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!