Lányoknak acélbetétes bakancs? Fiús?
Azért merült fel bennem a kérdés,mert szerintem egy rocker lánynál ez csak termeszetes, de én egyaltalán nem hallgatok rockot és nem is öltözök úgy . Szerintetek cikiznének miatta? Olyan rég keresek valami meleg bakancsot télire es ez most belül bundás <3 de kicsit tartok attól,hogy beszlónak 15/l
Hogy fius e?
Szerinted?
Az minden csak nem noies!
Egy okbol indokolt ha olyan munkat vegzel es munkavedelmi bakancskent viselned munka kozben.
De utcara nonek ? Hat eleg meleges...
Hát, ne Steelt vegyél mert az k**va viccesen néz ki még a fiúkon is. (Mellesleg szlovák bakancs, szóval poénos ha a szélsőjobberek, hazafiak abban vannak.) :)
Vegyél inkább 1919/1940-es Martenst...Bár, ha kövér vagy mehet a Steel is, akkor mindegy. :D Ha jó alakkal rendelkezel szerintem mindenképpen Martens.
Én 3-4 éve hordok már télen-nyáron acélbetkós bakancsot. Eddig 4 bakancsot vettem. Az első Red Rooster volt, eléggé szerettem, de már nem nagyon hordom. A második egy Shelly's Rangers volt, ki nem állhattam, eladtam. Harmadik egy Invader, még mindig hordom felváltva a negyedikkel, ami egy 1940-es Martens bakancs. A Martens nagyon jól bírja, eddig kopott kb 1 millimétert a sarkánál és lehet sokat mondok.
Több hosszú szárút nem tervezek már, a legközelebbi bakancsom munkavédelmis lesz majd.
Ha csak divatból veszed akkor vess magadra. Bár, ez az egész összemosódott már, szóval tökmindegy.
Én kopasz vagyok, terepgatyával hordom a bakancsaim.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!