Megvettem egy kabatot, de nem jo. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Felprobaltam az uzletben es tetszett, aztan meg felprobaltam parat, de vegul annal dontottem, amelyiket eloszor neztem, de nem figyeltem es nagyobb meretben vettem meg, mint szerettem volna. ilyenkor mar nem tudok mit tenni? Vagy van valami lehetosegem?2016. dec. 1. 20:52
2/6 anonim válasza:
Ha még nem vágtad le a kabátról a cédulát és megvan a blokk, akkor elvileg visszacserélik. A legtöbb helyen egy hét a határidő, de ez eltérhet, a blokkon felvan tüntetve.
3/6 anonim válasza:
Sima ügy. Vidd vissza és levasarolhatod az árát.
4/6 anonim válasza:
blokkal vidd vissza és akkor kicserélik, ha van még ilyen
ha nincs, akkor tudsz venni mást
5/6 anonim válasza:
Ha van blokk ki lehet cserélni, minél előbb vidd vissza és mondd meg hogy elnézted a méretét.
6/6 anonim válasza:
Ha nem vágtad ki a címkét, szépen visszamész blokkal együtt és megmondod hogy szeretnél méretet cserélni, mert elnézted. Simán kicserélik :) De minél előbb, változó hogy hol mennyi erre a határidő, nálunk általános 3 nap a legtöbb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!