Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kezdjem el hordani a...

Hogy kezdjem el hordani a magassarkúkat?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy szeretnék egyszer én is olyan gyönyörű 10 cm-es csodákban járni.

Viszont 2-3 óra után a 8 cm-esbe is megfájdul a lábam..

Linkelnétek szép, kis sarkú cipőket?

Hány cm-essel kezdjem? Milyen időközönként vegyek eggyel magasabbat?

15/L

2010. ápr. 30. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdhetsz ilyenekkel:

Nem túl magasak, mégis megtartják a lábad,nem fogsz benne imbolyogni:

[link]

[link]

[link]

Meg lehetőleg ne tősarkút válaszz, hanem egy kicsit vastagabbat, ami masszívabbnak tűnik.

Magasságba keress ilyeneket: (most a sarok a lényeg nem a fazon, mert lehet kicsit öregesebbek,főleg 1.és 2.):

[link]

[link]

[link]

[link] --balról a 2. és 4.

[link]

Remélem tudtam ötleteket adni és " Milyen időközönként vegyek eggyel magasabbat?" --> ezt neked kell tudnod. Nincs időhöz kötve ,hogy 2 hónap múlva már 12cm-esbe kell járkálnod. :D

Akkor vegyél magasabbat amikor már biztosnságosan mész bennük.

Otthon próbálgasd szerintem anyukád nagyobb magassarkúját és menni fog előbb utóbb.

2010. ápr. 30. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
kb 1 hét amig megszokod. amikor én elöször hordtam magassarkut, ahogy haza értem lerántottam magamról a cipőt és aznap inkább nem mentem sehova. Fájt nagyon de ha megszokod nagyon jó lesz utána :)
2010. ápr. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!