Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A new yorkerbe mit jelent...

A new yorkerbe mit jelent hogy minőségi garancia a ruhákra?

Figyelt kérdés
például ha kinyúlt vagy a kötött felső elkezd bomlani és látszik hogy hibás akkor vissza lehet vinni?

2016. nov. 26. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem két hordás után egy számmal nagyobbra nyúlt az egyik nadráguk, visszavittem, levásárolhattam.
2016. nov. 26. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy 6 hónapig ha nem a te hibádból lesz baja akkor levasarolhatod.
2016. nov. 26. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
És látszott is rajta?Mert nekem is van egy-két olyan ruhám ami ha kimosom össze megy, de hordom fél óráig és kinyúlik.Légyszi segítsetek mert ez most fontos lenne.:)
2016. nov. 26. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Igen de mi számít az én hibámnak?Ha kinyúlik nem hiszem hogy tehetek róla főleg hogy egy hónapban max 2-szer hordtam, több felsővel is így vagyok.
2016. nov. 26. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha beakad egy szögbe és kiszakad az a te hibád. Ha kinyulik mert gagyi az garanciás.
2016. nov. 26. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hordd egy napot, nyúljon ki, majd vidd vissza. Ha nem túl régen vetted, akkor ha összenézitek az eladóval a boltban található, hasonló méretű darabbal, látnia kell, hogy elnyúlt. Az pedig szerintem minőségi probléma, legalábbis én ugyanebben a helyzetben voltam (első válaszoló vagyok).
2016. nov. 27. 11:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, visszavittem ma az egyik felsőt amelyiknek meg volt a blokkja és visszavették, nem tudom hogy amiatt e mert az ujjánál megbomlott a cérna vagy mert kinyúlt...szerintem amúgy ha azt nézném a felsőknél hogy kinyúlik e akkor az összeset egy hónap után vihetném vissza.Pedig mindig megfogadom hogy nem vásárolok többet a new yorkerbe mert nagyob gagyi a minőség de valahogy mégis mindig betévedek oda.:/
2016. nov. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!