Ha így oltozok fel akkor szexinek tunok egy fiú szemében vagy nagyon kislanyosnak? Szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék magyarazkodni, előre válaszolok arra, hogy igen, a képen én vagyok. Aki normális és szeretne, küldök másik képet is. :)
2016. nov. 26. 08:25
11/35 anonim válasza:
A tojáshéj még a seggeden,de máris r*b*nckodsz.Gratulálok a szüleidnek...
12/35 anonim válasza:
Sztam nagyon szexi, minden fiú beindulna rád. :)
Képet küldhetsz :)
13/35 anonim válasza:
Azért ennél sokkal több kell, hogy beinduljak, de tuti megneznelek alaposan ha mondjuk az utcán jönnél szembe.
Ha küldesz még privátvan képet azt megköszönném.:)
20/f
14/35 anonim válasza:
Biztos utánad néznék az utcán:) Én is kérhetek képet?:) További szép napot^^
21/F
15/35 anonim válasza:
Hát valóban kicsit kislányos, de mint látod sokaknak bejön ez :D talán egy másik gatyával már nagylányosabb lenne. Amúgy ide is jöhet kép. 22/F
16/35 anonim válasza:
nekem nem szexi, mert még kislány vagy.
17/35 pinkpancser válasza:
A ruha OK, de kicsit szellős lesz ez így november végén. És mutathatsz még ha van :)
18/35 anonim válasza:
Szerintem a szexi nem itt kezdodik. Plane leggingsel felvenni rovidnadragot... eleg izlestelen. A felso csinos. De nagyon gyerek vagy meg. Szexiskedni akarsz azt meglatnal egy f@.szt es kirohannal a vilagbol.
19/35 anonim válasza:
Most komolyan vannak itt pasik akik egy ilyen kislányra izgulnak?Ez elég beteg...kb 13-nak néz ki,max 15.
20/35 anonim válasza:
Kislányos és szexi! Kislányos arc, kacér mosoly, szexi összhatás. Nekem nagyon bejössz így. Szívesen megnéznék több képet is Rólad. Akár ebben a ruhában, akár másban, amit szeretsz, vagy amről szeretnél véleményt kérni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!