Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúknak jó az ilyen fazonú...

Fiúknak jó az ilyen fazonú farmer?

Figyelt kérdés

[link]

Ez még nem túl szűkszárú, ugye? Nektek milyen fazon tetszik, lányok?

2016. nov. 23. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nemrossz, bar nekem jobban bejon,ha a pasiknak csoszaru a nadragjuk. De ettol fuggetlenul senki nem fog kirohogni teged sem, ha nem olyanba maszkalsz az utcan. Mindenkinek mas az izlese, inkabb hord azt, ami neked tetszik es legy onmagad. Igy szuletnek meg a stilusok.
2016. nov. 23. 22:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Pont jó. Ennél bővebb már hülyén néz ki,de egyáltalán nem túl szűk,még simán beleférne szűkebb is.
2016. nov. 24. 01:01
 3/13 anonim ***** válasza:
2016. nov. 24. 09:42
 4/13 anonim ***** válasza:
9%

Eleg lottyedt!

Nincs tartasa , gyurodik , En a passzentossat szeretem!

Ezek nem hozzak ki az alakodat.

2016. nov. 24. 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát én más milyet fel se tudok venni:)

A ,,divatos" lányos fiúnadrágok amik kihozzák az "alakot" kb 30-as vádliméretig jók...

Nekem Férfiként meg 42-es van.

2016. nov. 24. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Ellenben felmerül bennem a kérdés, hogy az emberek - a modellek is a képen - tudják-e, hogy miért vannak övtartók a gatyán?
2016. nov. 24. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:

5!

Erdekes nekem ferfikent 48-as a vadlim es talalok alakkihozos nadragot Magamnak.

2016. nov. 24. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez a tökéletes férfi nadrág! Ebben férfi vagy, a szűkebb fajtákban csak díszmajom.
2016. nov. 24. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Hat igen!

Kedves utolso! Egy ferfi csak akkor ferfi ha ugyan ugy nez ki mint a tobbi!

Semmi valtozas csak szigoruan kovetni kell a szabalyokat es nem szabad ujitast bevinni mert diszmajom vagy meleg lesz az aki valtoztat...

2016. nov. 24. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát utolsó elég érdekes ember lehetsz... Mert vagy óriási csípőd van, vagy hazudsz a 48-as vádliról de lehet hogy összekeverted a comboddal.

Ha ÉN 42-43-as vádlival nem tudok felvenni egy ilyen nadrágot 32-34-es mérethez akkor majd te top formában találsz a 48-as vádlidhoz?

Nekem némelyik ,,fitt" nadrág is feszül, nem még a gilisztadivatos...

Elég nagy kamugép vagy a 31%-oddal meg a 48-as comboddal:)

2016. nov. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!