Miért zavar ennyire mindenkit, ha egy lány felhúzza a seggén a rövid nacit és úgy hordja?
9!
Miert csodalkozol ezen!
Ha egy fiu el mer terni a megszokott elvart ruhazattol mar egybol lehomarozzak!
Mondok par peldat!
Telen a harisnya viselese nadrag alatt
Szuk farmer
Lila vagy rozsaszin polo, ing viselese
Feher cipo
Tul!! Rovid nadrag viselese nyaron! (Inkabb rohadjon bele egy hosszuba mintsem ertelmesen oltozkodjon a meleg ellen)
Szoval nem kell sajnalni a kislanyokat mert a fiuk is kapnak rendesen, igy legalabb egalban vagyunk megha a kislanyok nehezen is viselik az igazsagot mert megszoktak hogy csak a fiukat szidjuk.
De most valtozott a helyzet...
Ha előttem megy és semmi esélyem hogy kikerüljem, megelőzzem vagy átmenjek az út túloldalára akkor mégis mit nézzek? Nézzem az eget vagy a földet hátha nekimegyek valakinek közben?
Nyár végi példa: Néhány tini tüdőig felhúzott p..csagatyát viselt. Velem szembe jöttek így tanúja voltam az esetnek. A lányok elsétáltak 3 huszonéves srác mellett. Mikor a lányok eltávolodtak a pasiktól, a srácok szánakozva elnevették magukat miközben még a lányok felé mutattak.
Ők is nevetségesnek találták a lányokat.
Ezek a lányok azt hiszik hogy milyen menők miközben csak nevetségessé teszik magukat.
Akinek nem állj jól, az ne hordja!
De ők csak a divatnak titulált valamit majmojják.
Sunshinedoll menj már el valami melegebb éghajlatra , mert olyan szinten süt rólad a rosszindulat, hogy már majdnem én érzem rosszul magam. :D
És képzeld ha megyek a járdán és előttem riszálja magát egy nő, akinek kint a fél feneke akkor kénytelen vagyok azt -is- nézni. Bár neked biztos megy, hogy ne pillants rá és ne hányd el magad abban a pillanatban, gondolom azért vagy ennyire felháborodva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!