25 éves nőnek szövetkabátot, , toll dzsekit vagy bundát ajánlatok télre?
Szövetkabát kb. ilyen: [link]
Toll dzseki: [link]
Bunda: [link]
Ilyen stílusú elegáns kabátról lenne szó mind a három típusból. Fiatalos, stílusos és elegáns a hölgy.
Amelyikben nem fázik "a hölgy".
(Esetemben ez a pufikabát jó hosszú. Ilyen átmeneti szövetkabátot csak őszre vennék fel, nekem nagyon hideg.)
Attól függ, mennyire vagy fázós. Nálam fázósabb ember szerintem a világon nincsen, így akármennyire is tetszenek a szövetkabátok (azok a legszebbek, legelegánsabbak szerintem), nekem azok csak ősszel és tavasszal jöhetnek szóba.
Télen a legmelegebb, azaz az általad "tolldzsekinek" nevezett változat van, abból is találni szépeket. Ha nagyon fázós vagy, mint én, akkor érdemes a túraboltokban körülnézni, mert azok a legjobbak ilyen szempontból. (Nyilván sportos kinézetűek, de nem csúnyák.)
A bunda nekem nem tetszik.
Nem értem ezt a sok "szövetkabátozást" meg a szöveget a fázásról ... Az első linken gyapjú, a másodikon pedig kasmír kabátok vannak. Egyik melegebb, mint a másik. Ez az anyag nem feleltethető meg a kommersz "szövetkabát" poliészterrel kevert anyagának ...
Kérdező: olyan nincs, hogy milyen kabát télre. A kasmírkabát nappali viselet, mondjuk munkába. A pehelykabát sportos, laza, hétvégi alkalmakra való. A bunda mondjuk vacsorára. És még így is hiányolok a felhozatalból egy esti, alkalmi viseletet, mondjuk színházba.
Egy kabátot nem lehet mindenhová felvenni.
nekem van mindhárom. a tollkabátom nekem is karcsúsított, egyáltalán nem nézek ki benne kövérnek, látszik az, ha a kabát nagy valakin.
ha csak egyet lehet választani, akkor én a toll dzsekit választanám. mert abból is lehet venni csinosabbat, nem fázol benne, és illik mindenhez nagyjából.
szövetkabát túl vékony szerintem, kivéve ha mindig aláöltözöl.
ha nem sportos a stílusod, akkor a bunda is jó lehet. fel tud dobni egy egyszerű összeállítást egy különlegesebb kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!