Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz nekem a magassarkú? 175cm...

Gáz nekem a magassarkú? 175cm vagyok! Fontos!

Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok nagyon szivesen hordanék magassarkút,a barátom 188cm szóval nem is lenne gáz,de félek felvenni azért,hogy az alacsony lányok mit szólnak hozzá,hogy én is veszek fel..(vékony lány vagyok)
2010. ápr. 29. 20:37
 1/9 anonim válasza:
37%
irigylem a gondjaidat...
2010. ápr. 29. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

énis ennyi vagyok,párom 193,és imádom a magassarkut

kit érdekel,hogy más lány mit gondol,nekem tetszenek a magassarkuak,van ami 12 centis...

össz ami számit,hogy párom magasabb legyen,szerencsére ezzel nincs gond...

téged se érdekeljen

22/N

2010. ápr. 29. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire ne legyél már figyelmes... :)

tojd le, hogy a századik idegen az utcán mit gondol, nyugodtan hordd, ha úgy tartja kedved. Én 173 cm vagyok, de mivel a férjem 190 ezért gyakran és szívesen felveszek magassarkút. Ne aggódd túl a dolgokat. :)

2010. ápr. 29. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyi vagyok.. Szoktam magassarkút hordani. Mielőtt felveszem, elhatározom hogy nem fog érdekelni, hogy ki mit szól. De aztán elfog olyan hülye érzés, ami miatt hülyén érzem magam, és hisztizek hogy miért vagyok ekkora zsiráf..:D Viszont ha máson látom, nem találom gáznak.:)
2010. ápr. 29. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

de jó neked, hogy ilyen magas vagy...

Én csak 162 cm vagyok, és mindig magas sarkút hordok, mert én meg ezt a magasságot találom cikinek, és laposat nem veszek fel.

De 175 cm amúgy magas, de magassarkúval még szexibb. Példa:modellek. Szóval hajrá fel a magas sarkúra:D

De nagyon szép és kényelmes, ha 4-5 centis sarkú szandit veszel, az is nőies, és nem is nyom fel annyira.

2010. ápr. 29. 20:47
 6/9 anonim válasza:

Szerintem nem gáz!

Én 186 cm vagyok,2-3 cm-nél nagyobb sarkú cipőt soha nem vettem fel,csak a boltba próbálgattam mert tetszenek nagyon. De így is vannak nehézségek főleg,hogy amelyik pasi nagyon tetszik kisebb nálam :(

2010. ápr. 29. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, vegyél fel magassarkút! :) Nyugodtan! :D

173 cm vagyok, szintén vékony. én is hordanák szivesen, de nem olyan sokat. x) (nem akarok gerincferdülést, és dongalábat :P )

L / 13 o.O

2010. ápr. 30. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)Már nem is fog érdekelni,vettem egy szép magassarkút amibe jól érzem magam:)Köszi mindenkinek még egyszer:)
2010. jún. 2. 14:49
 9/9 anonim válasza:
Én is annyi vagyok, és 12 centis magassarkúm is van!! És azt imádom a legjobban. Szerintem vonzó, ha egy nő magas!
2011. jan. 8. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!