Gáz nekem a magassarkú? 175cm vagyok! Fontos!
énis ennyi vagyok,párom 193,és imádom a magassarkut
kit érdekel,hogy más lány mit gondol,nekem tetszenek a magassarkuak,van ami 12 centis...
össz ami számit,hogy párom magasabb legyen,szerencsére ezzel nincs gond...
téged se érdekeljen
22/N
Azért ennyire ne legyél már figyelmes... :)
tojd le, hogy a századik idegen az utcán mit gondol, nyugodtan hordd, ha úgy tartja kedved. Én 173 cm vagyok, de mivel a férjem 190 ezért gyakran és szívesen felveszek magassarkút. Ne aggódd túl a dolgokat. :)
de jó neked, hogy ilyen magas vagy...
Én csak 162 cm vagyok, és mindig magas sarkút hordok, mert én meg ezt a magasságot találom cikinek, és laposat nem veszek fel.
De 175 cm amúgy magas, de magassarkúval még szexibb. Példa:modellek. Szóval hajrá fel a magas sarkúra:D
De nagyon szép és kényelmes, ha 4-5 centis sarkú szandit veszel, az is nőies, és nem is nyom fel annyira.
Szerintem nem gáz!
Én 186 cm vagyok,2-3 cm-nél nagyobb sarkú cipőt soha nem vettem fel,csak a boltba próbálgattam mert tetszenek nagyon. De így is vannak nehézségek főleg,hogy amelyik pasi nagyon tetszik kisebb nálam :(
Igen, vegyél fel magassarkút! :) Nyugodtan! :D
173 cm vagyok, szintén vékony. én is hordanák szivesen, de nem olyan sokat. x) (nem akarok gerincferdülést, és dongalábat :P )
L / 13 o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!