Milyen cipot vegyek tavasszal? Convers vagy Nike vagy Air max? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Ha valaki azt akarja irni h nem csak a markas cipok leteznek akkor annak uzenem: ink veszek egy dragabbat de normalis hosszu tavon megfelelot, mint ami olcsobb de 1 honap mulva tonkremegy.2016. nov. 20. 08:00
1/12 anonim válasza:
Én nem tudom. Én inkább megveszek 40ért egy jordant.. de te tudod.. nike air max nagyon divatcipő, én nem venném fel.
2/12 A kérdező kommentje:
Volt mar Nikem es air maxom is. Az air max nagyon kenyelmes es nem fazik a talpad ugye a gumi talpa miatt. A Nikeba kicsit fazik a talpad. Conversem meg nem volt
2016. nov. 20. 08:42
3/12 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Én is inkább egy jordant vennék. Divatos, sportos, jó minőségű. De, hogy válaszoljak is a kérdésedre szerintem nike air maxet vegyél.
4/12 anonim válasza:
Nekem is volt pár márkás vackom, de nem érte meg 20-60ezres költekezést... Ugyanúgy tönkrementek... De jelenlegi nem márkás cipőm jól bírta a közel egy évet.
Szerintem meg pl kinézete is érdekel s vannak stilusok amit ezeknél nem talál meg az ember.
Egy hónap....hát volt hogy örültem a kettő hónapnak.
Manapság a márka nem egyenlő a minőséggel...
Ha veszek cipőt minden varrást ragasztást is megnézek rajta.
Pl táskák: Mind tőnkrement max élethosszuk 1 év... Aztán varrtam s mai napig 5-6éve semmi bajuk azt leszámítva hogy kicsit színt vesztett. (azt hitték boltba vettem)
Az eladás mennyisége a lényeg nem a minőség xD ezeknek.
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem a markas cipok jol birjak. Nem mennek tonkre.
2016. nov. 20. 09:19
6/12 anonim válasza:
Converse.
De ha más alternatíva is szóba jöhet akkor puma creeper lenne. Olyan szeretnék csak 42.000ert sokallom
7/12 anonim válasza:
Nekem air max-em van. És kényelmes, mert nem papírvékony talpa van. A convers, és más hasonló tornacipők nem jók, mert vékony a talpuk, és mindenhol egyforma vastag, ill. vékony. Az air max ezzel szemben a sarokrésznél kicsit vastagabb talpú mint az elején. Tehát ortopédiai szempontból is sokkal jobb választás egy air max.
8/12 A kérdező kommentje:
En is air maxra gondoltam.
2016. nov. 21. 18:40
9/12 anonim válasza:
Pont ugyanezen filozok .. :D Hat lany vagy fiu? En 22/F Nike Flyknit Racer Kekes Zold, v Nike Stefan Janoski Pirosba , nezd meg neten sztem vaganyak... ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Lany. De nembaj attol megnezem mert a fiusak tetszenek
2017. jan. 12. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!