Tegyük fel kék kabátom van, de semmi más nem lesz kék rajtam, az úgy nem jó?
A blúz+szoknya+csizma passzol egymáshoz.
Barna csizma, piros szoknya, sárgás blúz, de motívum mintás, ami kékes-feketés színű.
Egyáltalán mihez kell passzolni a kabátnak?
Sapka+sál+kesztyűm van kék, ami pont hozzá illik, direkt olyat vettem, de most nincs olyan hideg, hogy magamra agassam.
Szóval?
2016. nov. 19. 13:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem a barna csizma nem illik kék kabáthoz, de ez attól is függ, hogy milyen árnyalatúak.
Én kabátot úgy választok hogy a cipőhöz passzoljon
2016. nov. 19. 13:24
2/6 A kérdező kommentje:
A cipőnek a táskához kell illenie, azt tudom.
Beleszerettem a csizmába, muszáj volt megvennem.
Van fekete kabátom is, de az mára meleg. :/
Amúgy sötét kék a kabát. A csizma meg gesztenyebarnás.
2016. nov. 19. 13:32
3/6 Sunshinedoll válasza:
Szerintem a kék kabát megy kb bármihez. Alatta majdnem mindegy mi van, ha nem látszik ki, illetve kivéve, ha divatblogot vezetsz és outfit fotót csinálsz :D Szerintem butaság, hogy a kékhez csak a kék illik. Nekem nagyon tetszik a kék piroson, pinken, narancssárgán pl. Viseld bátran :)
2016. nov. 19. 14:07
4/6 anonim válasza:
A lényeg,hogy az összkép harmonikus legyen.Sárga blúz,piros szoknya,barna csizma és ehhez még egy kék kabát...olyan leszel,mint egy kakadu.Én általában 2,max 4 féle színt viselek egyszerre és abból az egyik mindig fekete vagy fehér,nem szeretek egyszerre sok színt,mert az gyerekesen néz ki vagy szimplán hülyén,mert nem illenek össze.
2016. nov. 19. 14:38
5/6 anonim válasza:
Az osszkep a fontos. En ugy szoktam nezni, hha be van cipzarozva ugy mi latszik es hogyan mutat. Nekem is sotetkek kabatom van, de van rajta fekete diszcsik a mellreszen, ezert a cipom es a taskam fekete. A salam bordo es sotetkek (a bordo szerintem marha jol mutat a sotetkekkel, meg megis van benne kek is), a kesztyum es a sapkam bordo. Nadragom meg vagy sotet farmer, vagy fekete. Es akkor nincs gaz. Az meg h alatta mi van szerintem mindegy, ugyse latszik csak ha leveszed, az meg kulon tortenet megint.
2016. nov. 19. 15:00
6/6 anonim válasza:
Már nem igazán érvényes az a szabály hogy pl a cipőnek a táskához kell passzolnia.
Nekem alapból nem tetszik elképzelés alapján a barna,sárga,piros ráadásul kékesfeketés minta. Túl sok szín ez így nekem.Egyébként meg a kabátot úgyis leveszed nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!