Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vonzza a szöszöket az új...

Vonzza a szöszöket az új nacim. Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

H&*-ben vettem két sötét streccs nacit, mindkettő csupa szösz egyfolytában és mosással sem javítható a helyzet. Már a szárítógépbe is beraktam, hátha kijönnek a szöszök, de semmi eredménye.

Gondolom használtan nem veszik vissza még így 'típushibásan' sem. Lehet valamit kezdeni vele? Mit tennétek ebben a helyzetben?

2016. nov. 18. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Körberöhögnének ha vissza akarnád adni típushibára hivatkozva. És joggal.
2016. nov. 18. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz a kérdésre
2016. nov. 18. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni ilyen szoszleszedo ragacsos rollereket, mast nem tudsz vele nagyon csinalni. En a ket kutya miatt mindig tele vagyok szosszel/szorrel. Picit nedves szivaccsal is le lehet szedni.
2016. nov. 18. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is azt a szösztelenítő hengert ajánlanám, H&M-ben is lehet kapni:)
2016. nov. 18. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
a szösztelenítő henger csak ideiglenes megoldás, utána újra szöszös lesz. nem nagyon tudsz vele mit tenni, ilyen az anyaga. nekem is volt ilyen nadrágom, utáltam, el is adtam. azóta nagyon megnézem az anyagot és nem veszek szöszölődőset.
2016. nov. 18. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen nadrágom. Már akkor tiszta szösz lesz, ha mosás után felakasztom száradni mert a levegőben is száll a szösz stb. és minden ráragad. Ráadásul van egy macskánk is, aki előszeretettel fekszik rá a frissen mosott ruhákra. Én mikor felveszem mindig át szoktam "hengerelni", amit előtte is írtak, de sokszor már a felsőmtől vagy a kabátomtól is újra szöszös lesz. Magammal szoktam vinni a hengert és újra meg újra le szoktam tisztítani, de pár perc múlva úgyis ráragad minden. Úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, nem tudok vele mit csinálni, hordom mert szeretem, mások meg csak nem azzal vannak elfoglalva, hogy nekem most szöszös-e a nadrágom vagy sem.
2016. nov. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!