Hány fuhát vesznek vissza egyszerre a h&m ben bershkában zaraban? Akár 4-5 blokkot 10-15 ruhát is visszavesznek egyszerre? Újak cimkések. Lányom vásárlásmániás
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 12:41
11/13 Metionin válasza:
Márpedig én elvenném a kártyát. Öntudatos? Akkor tanuljon meg úrrá lenni magán és visszakapja. A pszichoterápia pedig jó dolog de bizonyos esetekben gyógyszer nélkül nem ér sokat. Én megalkudnék a lánnyal: ha szedi rendesen a gyógyszert, kap pénzt, ha nem, nem. Akaraterő nélkül egyetlen kényszert sem lehet legyőzni.
12/13 anonim válasza:
11. Egyrészről beteg emberről van szó. Másrészt van egy kibúvója: a nagymami aki lehet hogy akár éhezne is csak az ő egyszem (vagy legalábbis annak kezelt) unokájának mindene meglegyen és valószinüleg nem kezeltetné. A gyógyuláshoz az segiti, ha otthon marad és jár a kezelésekre.
Kérdező: miért nem adod el a régebbi cuccokat?
13/13 A kérdező kommentje:
Eladtam mar rengeteg ruhat de sajnos árában nem lehet.
2016. nov. 17. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!