Nők! Nyilatkoznátok? 20/N
Sziasztok!
Lehet páran nem fogjátok elhinni, hogy nem egy perverz pali vagyok, de azért mondom: 20/N vagyok. :)
Az a kérdésem a nők felé, ki milyen melltartót hord?
Én ha tehetem nem hordok. :P És ha mégis muszáj felvennem, a kényelem az első, tehát valami merevítő nélküli sportosabb fazon, vagy a legkényelmesebb kosaras. Alkalmakra persze jöhet a kényelmetlenebb kosaras fazon.
Most hallottam egy modellt nyilatkozni, hogy mindig merevítő nélküli egyszerű csipke melltartót hord, hogy természetes maradjon a mérete, és kényelmes legyen. Ez egy nagyon szimpatikus megoldás, és most kíváncsi lettem, más nők mit viselnek cicifix gyanánt.
Nekem nagy a mellem és sajnos mindig is lógott a mérete és a laza kötőszöveteim miatt, úgyhogy csak merevítőst, stabil tartásút hordok, minden már nagyon gázul nézne ki.
22/L
C-s melltartót hordok, merevitőset, minimális szivaccsal. Merevitő nélkülit nem szeretek, mert nem ad megfelelő tartást és formát.
Tény h A mellekkel felesleges a merevitő, mert az szépen áll anélkül is.
Csak alvasnálvagyok melltartó nélkül. Engem veszélyez ha átlátszik a mellbimbóm a pólon, vagy ha mozog járás közben
21N
Otthon én sem nagyon hordok, de kintre már csak azért is felveszek melltartót, hogy ki ne ficegjen a mellbimbóm, mert az nagyon ribis.
Én azon kevesek egyike vagyok, aki szereti azt érezni hogy a melltartója szorít/tart, ezért nekem fontos a merevítő, meg valamiért a keresztpántot jobban szeretem.
Én csipke, merevítő nélküli melltartót hordok leggyakrabban, mert nagyon kényelmes. Még van pár balconette típusú is, amit szeretek, azok is inkább tömés nélküliek.
A nagy töméses melltartókat nem tudom elviselni.. :D
Otthon sose hordok, vagy ha leugrok a boltba, vagy a rokonoknál akkor se hordok.
Persze, ha dolgom van a városban (amúgy falun lakok, ott sose viselem) ügyet intézek, dolgozok stb, akkor viselek kosaras 75 B-s melltartót, mert csak alap...:D de amint hazaérek rögtön le is dobom!
23 L
Nekem 1-2 merevítős melltartóm van, amikor estélyihez fel kell tolni a mellem.
Aztán 4-5 sportmelltartóm van. Ezeket is csak alkalomra használom.
Hétköznapokra, otthon semmit nem viselek, az utcára, meg saját varássú ún. bralette van. Legalábbis mióta rájöttem milyen egyszerű őket elkészíteni.
Ezek merevítő nélküliek, és magamra vannak igazítva, így jó a tartása is.
Kb. ilyesmik a kedvenc darabjaim:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!