Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők! Nyilatkoznátok? 20/N

Nők! Nyilatkoznátok? 20/N

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet páran nem fogjátok elhinni, hogy nem egy perverz pali vagyok, de azért mondom: 20/N vagyok. :)

Az a kérdésem a nők felé, ki milyen melltartót hord?

Én ha tehetem nem hordok. :P És ha mégis muszáj felvennem, a kényelem az első, tehát valami merevítő nélküli sportosabb fazon, vagy a legkényelmesebb kosaras. Alkalmakra persze jöhet a kényelmetlenebb kosaras fazon.

Most hallottam egy modellt nyilatkozni, hogy mindig merevítő nélküli egyszerű csipke melltartót hord, hogy természetes maradjon a mérete, és kényelmes legyen. Ez egy nagyon szimpatikus megoldás, és most kíváncsi lettem, más nők mit viselnek cicifix gyanánt.

2016. nov. 14. 21:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagy a mellem és sajnos mindig is lógott a mérete és a laza kötőszöveteim miatt, úgyhogy csak merevítőst, stabil tartásút hordok, minden már nagyon gázul nézne ki.

22/L

2016. nov. 14. 21:07
 2/14 anonim válasza:
100%

C-s melltartót hordok, merevitőset, minimális szivaccsal. Merevitő nélkülit nem szeretek, mert nem ad megfelelő tartást és formát.

Tény h A mellekkel felesleges a merevitő, mert az szépen áll anélkül is.

Csak alvasnálvagyok melltartó nélkül. Engem veszélyez ha átlátszik a mellbimbóm a pólon, vagy ha mozog járás közben

21N

2016. nov. 14. 21:09
 3/14 anonim válasza:
Anita melltartókat hordok, merevítő nélkülit, nagyon-nagyon kényelmesek. Van, ami teljesen szivacs nélküli, és van, amiben van kis szivacs, de nincs push up pl. De szépek, valami díszítés mindegyiken van, minden féle színben van: fekete, fehér, vízkék, piros, s hozzá van pár bugyi is. Illetve van ez a belebújós sportosabb Skiny melltartóm is, abból fekete. Tehát nem merevítőset. 30 N
2016. nov. 14. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Igaz, pasi vagyok, de a párom, ha csak lehet, semmi tartó, vagy valami sportos, kényelmeset. Nagyon muszáj, akkor merevítős kosarasat, de akkor morog. Kényelem, mindenek előtt.
2016. nov. 14. 21:17
 5/14 anonim válasza:

Otthon én sem nagyon hordok, de kintre már csak azért is felveszek melltartót, hogy ki ne ficegjen a mellbimbóm, mert az nagyon ribis.

Én azon kevesek egyike vagyok, aki szereti azt érezni hogy a melltartója szorít/tart, ezért nekem fontos a merevítő, meg valamiért a keresztpántot jobban szeretem.

2016. nov. 14. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Én csipke, merevítő nélküli melltartót hordok leggyakrabban, mert nagyon kényelmes. Még van pár balconette típusú is, amit szeretek, azok is inkább tömés nélküliek.

A nagy töméses melltartókat nem tudom elviselni.. :D

2016. nov. 14. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Otthon sose hordok, vagy ha leugrok a boltba, vagy a rokonoknál akkor se hordok.

Persze, ha dolgom van a városban (amúgy falun lakok, ott sose viselem) ügyet intézek, dolgozok stb, akkor viselek kosaras 75 B-s melltartót, mert csak alap...:D de amint hazaérek rögtön le is dobom!

23 L

2016. nov. 14. 21:34
 8/14 anonim ***** válasza:
sima, merevitos, keves szivacsos melltartot hordok, mert nincs szuksegem se push upra, se sok szivacsra. egyebkent melltarto nelkul is ugyanugy all a mellem kb, de ha megyek valahova, kenyelmesebb abban menni.
2016. nov. 14. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Nagy mellem van, szeretem ha a melltartó teljesen fixen tartja. A merevítő nélküli nekem nem ad elég tartást, meg szép formát sem ad, bár itthonra van hogy azt veszek fel. Melltartó nélkül még itthon sem szeretek lenni, csak alváshoz veszem le. Fazonra a "pillangó" formát szeretem ( [link] ), leginkább a T-Shirt változatban (sima felület, vékony szivacs).
2016. nov. 14. 21:47
 10/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nekem 1-2 merevítős melltartóm van, amikor estélyihez fel kell tolni a mellem.

Aztán 4-5 sportmelltartóm van. Ezeket is csak alkalomra használom.

Hétköznapokra, otthon semmit nem viselek, az utcára, meg saját varássú ún. bralette van. Legalábbis mióta rájöttem milyen egyszerű őket elkészíteni.

Ezek merevítő nélküliek, és magamra vannak igazítva, így jó a tartása is.

Kb. ilyesmik a kedvenc darabjaim:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. nov. 14. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!