Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik üzlet az olcsóbb...

Melyik üzlet az olcsóbb fiúruha szempontjából: Jeans Club vagy New Yorker?

Figyelt kérdés
Szeretnék az öcsémnek karácsonyra vásárlási utalványt venni, azonban nem tudom, hogy hol érné meg neki levásárolni, ahol nem túl drágán tudna magának pár ruhadarabot venni. Segítségeteket előre is köszönöm!
2007. nov. 18. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jeans club az sokal olcsobb
2007. nov. 18. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi tapasztalataim nekem is a Jeans Club-ot mutatják kedvezőbb árfekvésűnek, de megjegyzem, hogy ha a New Yorker-ben akció van, akkor az nagyon-nagyon akció :-)

Tehát ott is érdemes szétnézni.

2007. nov. 20. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a stílusa. A new yorker inkább fiatalos a jeaans club meg nem tudom...azt nem szeretem:P

A new yorkerbe nemrég volt leárazás 790 ért kurvajó pólókat tudtam venni:P ajánlom azt:P

2008. jan. 6. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
a jeans club olcsóbb, de a new yorkerbe is ha szétnézel tutira találsz pár olcsó és jó dolgot:)
2008. jún. 17. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A New Yorker gagyi, a Jeans Club komolyabb, jobb és olcsóbb.
2009. ápr. 3. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a Jeans Club sokkal olcsóbb, de a New Yorkerbe sokkal jobb cuccok vannak (mondjuk itt is lehet egész olcsón venni cuccokat)
2009. jún. 15. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Jeans clubbot nem ajánlom mert nem márka...vagyis valakinek márkának számít de 300 Ft-os top meg stb nem lehet márkás és a New Yorkerben jobb cuccok vannak és az sem sokkal drágább:)
2010. márc. 16. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"de 300 Ft-os top meg stb nem lehet márkás"

Na az ilyen sznoboknak találták ki a marketinget és sóznak el nekik mindent jó drágán, mert ők így élnek: "Minél drágább, annál jobb".

2010. márc. 17. 17:08
 9/9 anonim válasza:

Én szoktam turiba járni. (FFI létemre!), de ha üzletben 300 forint aminek azért egy plázában nem kicsi bérleti díja van meg stb... akkor picit gyanús a minőség. Még egy kínai lerakatból (ez alatt értsd, Kínába legyártják amerikai gépeken és onna küldenék USA raktár onnan meg üzletekbe...) is olcsónak tűnik, de ezt csakis arra a topra értem pl.

Amúgy New Yorkerben kedvezőek a leárazások, de figyelni kell, hogy jó minőséget is vegyél. Van ami egész jó, de olyan is van ami 3 mosás és garantáltan bő lesz...

2010. szept. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!