Melyik üzlet az olcsóbb fiúruha szempontjából: Jeans Club vagy New Yorker?
Eddigi tapasztalataim nekem is a Jeans Club-ot mutatják kedvezőbb árfekvésűnek, de megjegyzem, hogy ha a New Yorker-ben akció van, akkor az nagyon-nagyon akció :-)
Tehát ott is érdemes szétnézni.
Attól függ milyen a stílusa. A new yorker inkább fiatalos a jeaans club meg nem tudom...azt nem szeretem:P
A new yorkerbe nemrég volt leárazás 790 ért kurvajó pólókat tudtam venni:P ajánlom azt:P
"de 300 Ft-os top meg stb nem lehet márkás"
Na az ilyen sznoboknak találták ki a marketinget és sóznak el nekik mindent jó drágán, mert ők így élnek: "Minél drágább, annál jobb".
Én szoktam turiba járni. (FFI létemre!), de ha üzletben 300 forint aminek azért egy plázában nem kicsi bérleti díja van meg stb... akkor picit gyanús a minőség. Még egy kínai lerakatból (ez alatt értsd, Kínába legyártják amerikai gépeken és onna küldenék USA raktár onnan meg üzletekbe...) is olcsónak tűnik, de ezt csakis arra a topra értem pl.
Amúgy New Yorkerben kedvezőek a leárazások, de figyelni kell, hogy jó minőséget is vegyél. Van ami egész jó, de olyan is van ami 3 mosás és garantáltan bő lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!