Nők mit szóltok ehhez az öltözködéséhez? Stílusos?
2016. nov. 5. 10:50
1/17 A kérdező kommentje:
ilyen a mai férfi divat?
2016. nov. 5. 10:50
2/17 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Ezek a gatyák az én szememben olyan hatást keltenek mintha kinőtte volna.
3/17 anonim válasza:
nem jó. lehetne jó is, de valahogy béna a összkép, talán a barna miatt, meg a farmer elég rossz.. de ezt a pasit amúgyse bírom.
4/17 anonim válasza:
Átlagosnak mondanám. Olyannak,aki a 2014-15-ös hipszter korszaka után a szemétbe vágta az összes régi holmiját és elkezdte majmolni a mégújabb irányzatot.
A pasinak alapból kreol bőre van,így én biztos nem választottam volna barna inget és cipőt a kék mellé.
5/17 Sunshinedoll válasza:
Nem rossz, de a barna ing nem tetszik. Lehetne fekete vagy fehér, a barna ruhák és én nem nagyon értjük meg egymást :D
6/17 anonim válasza:
Világosabb farmerrel jobban mutatna aminek a szára hosszabb. Így tényleg olyan mintha kinőtte volna. Divatos akkor lenne ha felvett volna hozzá olyan tipikus vastag sportzoknit amin virít valamelyik világmárka logója.
7/17 anonim válasza:
16 éves kissrác, aki az aktuális menő kocsmában próbálja elkerülni, hogy elkérjék a személyijét.
9/17 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb stílusú férfi a világon, a magyaroknak ez kicsit még sok, majd 20 év múlva eljutunk idáig. 😉
10/17 anonim válasza:
20 év? Vicces vagy. Ez csak aktuális trendi darabok egymásra dobálása. A stílus az egészen más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!