Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel lehet így dobni egy...

Fel lehet így dobni egy egyszerű, sötétkék Converse tornacipőt?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy az elején arra a fehér részre egy szmájlit rajzolok, (^_^, vagy >_<) csak éppen van néhány hátránya. Mi lesz akkor, ha elrontom? Ha ceruzával rajzolom be először, akkor ki lehet radírozni? És mind a két párjára ugyanazt a szmájlit rajzoljam? :0 Egyáltalán jól mutatna-e úgy? ^^" Oké, nem vagyok jártas ezekben, de szeretem az egyedi dolgokat. Ez az első komoly tornacipőm, amit nem csak tornaórára veszek fel, és tényleg, ha elrontom..biztosan nem fogok kapni újat, tömegbe meg nem merném felvenni. Esetleg más ötletetek van? :0 Köszönöm előre is a válaszokat. :3 L/14
2010. ápr. 27. 22:16
 1/6 anonim válasza:
Énis rajzoltam a conversemre, alkoholos filccel csináld, és ha elrontod, akkor körömlakklemosóval lejön. Ja és a minták sztem térjenek el, vagy csinálj olyat,h. ha összerakod a két cipőd,akk kijöjjön vmi kis kép....v. amit csak kitalálsz,fantázia :D Sok sikert hozzá :)
2010. ápr. 27. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm is rajzolt a sajátjára neki egy szivárvány van rajta. Ő azt hiszem textil festéket vett rá. Mert hogy az elvileg jobban be fogja én nem tudom az enyémre még nem mertem rajzolni :P.

De szerintem először rajzold meg ceruzával és utána húzd ki a vonalakat. A ceruzát ki lehet radírozni meg az annyira nem feltűnő. :D

16/L

2010. ápr. 27. 22:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ha rajzolnék rá, mindenképp alkoholos filccel történne, (Előtte ceruzával.) csak attól félek, hogy megremeg a kezem, amilyen szerencsétlen vagyok. :D És az a baj, hogy nincs is körömlakklemosónk (Amúgy sem lakkozom a körmömet. :I) tehát..vajon alkohollal is lejönne? Mindegy, holnap próbálkozom. ^^ Köszönöm a válaszokat, és várom a továbbiakat is.
2010. ápr. 27. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Minek kell ki emelni h converse? Hogy lássuk milyen "menő" vagy? -.-"

De amúgy ha fel szeretnéd dobni:

[link]

[link]

M-L17

2010. ápr. 28. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Kiemelni..? Mindössze egyedivé szeretném varázsolni. Egyébként, hogyha most nem írtam volna bele a kérdésbe, hogy Converse, akkor nem oltottál volna le? Vedd úgy, mintha ott sem lenne. :) Nem a "menő" mivolta miatt vettem ilyen cipőt, hanem azért, mert szerintem (És sokak szerint is.) ez a legjobb tornacipő márka. Pont, hogy nem tartom magam divatmajomnak, egyébként..

Amúgy aranyos képek, köszönöm a választ. ^^

2010. ápr. 28. 12:38
 6/6 anonim válasza:
Amúgy halál komolyan, nekem semmi bajom nincs a Converse márkával, se a kérdezővel, de egyszerűen idiótaság megvenni. 25.000 Ft-ot egy átlagos tornacipőért szerintem pénzkidobás. Ha belegondolsz te ennyit költesz egy cipőre, de van aki ennyiből él 1 hónapo át. És nem strapabíróbb mint egy kevésbé márkás cipő, csak egszerűen márkás és sokan veszik. Még egyszer mondom, nem oltogatni akarok, csak a tényeket mondom.
2011. jan. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!